Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula19**

prosze o polecenie dobrego szamponu do włosów przetłuszczających

Polecane posty

Gość anula19**

wiem ze nie ma szamponu który pomógłby mi w 100% ale ja proszę o taki co w miarę zmniejszy moje dolegliwości i pozwoli mi się cieszyć puszysta fryzurką od tygodnia nie wiem co sie dzieje myje wieczorkiem susze suszarka jak zawsze i mimo to przy głowie jakieś dziwne moje włosy sie robią i nie wiem od czego

Gość anula19**

moze spróbuj je poprostu "przetrzymac"..? Jezeli myjesz je codziennie, znajdz sobie jeden dzien np. kiedy nigdzie neo wychodzisz, lub mozesz zaczesac je w warkocz, albo jakas czapeczke czy hystke załozyc na głowe... i poprostu pozwol im sie przetłuszcvzyc...i dopiero kiedy będa tłuste, umyj je... bo mozliwe ze myjesz je za czesto i dlatego skóra głowy próbuje sie nawilżyć.. (naturalna kolej rzeczy) Takie błędne koło.. A z szamponów polecam Timotei - ogórek aloes, albo Herbal'a z hibiskusem ;]

Gość co prawda nie jest
do włosów przetłuszczających, raczej do wszystkich zwłaszca wypadających ale bardzo dobrze oczyszcza i sądze ze pomógłby. Pregaine, do kupienia w aptece, kosztuje 22 zł jest w żelu a wystarcza niewielka ilość

Gość anula19**
z tym przetrzymaniem włosów to już nie raz próbowałam i nic to nie daje w tygodniu chodzę do pracy wiec muszę dobrze wyglądać i myje włosy co dwa dni za to ostatni raz staram sie myc w czwartek i później w niedziele ale to nic nie daje włosy nadal mi sie przetłuszczają i są strasznie oklapnięte teraz nawet jak susze suszarka to pochylam sie żeby była bardziej puszyste ale to nic nie daje