Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiacynta23

Jak wyglada wg was atrakcyjny facet?

Polecane posty

Gość hiacynta23

?? wzrost waga itd

193 cm wzrostu, waga 85 kg, blondyn, szare oczy :D

Gość więc ty meaaa pewnie masz
180cm 65 kg czarne włosy :o brązowe oczy

kurde wróżka czy co? prawie prawie, z małymi odstępstwami :P

Gość tunczyk
wysoki ,zielone oczy ,brazowe wloski , przystojny ,bogaty i madry i kochajacy tylko mnie

Inteligentny, wykształcony, odpowiedzialny, męski, zdecydowany, władczy, zadbany, z poczuciem humoru, lubiący dobrą zabawę.... i tak dalej...

Gość no to zostaniecie same
:classic_cool:

Gość albo rybka albo pipka
czekajcie na krolewicza dalej, nie wystarczylo by wam zeby byl pozadny, po co te wymagania?

Gość _Nikitaaa_
Inteligentny, z poczuciem humoru, odpowiedzialny, kulturalny, spontaniczny, mający własne pasje i zainteresowania itp. :)

Gość wiii
Nie bardzo rozumiem teorię że im mniejsze miasto tym większe wymagania.... Jaki to ma zwiazek z czymkolwiek??? I czy to znaczy że dziewczyny z małych wiosek mają ogromne wymagania a dziewczyny z dużych miast biorą "co popadnie"??

Gość _Nikitaaa_
A jeśli chodzi o wygląd to wysoki, lekko umięsniony (paker odpada), z dłuższymi włoskami (kolor obojętny) o hipnotyzującym spojrzeniu! :classic_cool:

Znam parę dziewczyn z moich okolic i dla nich facet musi być idealny dlatego do tych paru nigdy nie startowałem nie jestem ksieciem z bajki ale człowiekeim z wadami i zaletami jak kazdy. Wydaje mi sie że wiele dziewczyn z prowincji ma też taki "specyficzny sposób bycia" wydaje im się ze są wielkimi pieknosciami gdy sa całkiem przecietne

Gość brązowe oczy mroczne
spojrzenie, śnaida cera, czarne, gęste włosy, nie musi być b. wysoki, wzrost przecietny, szczupła budowa ciała, ale bez przesady.. no.. a mój facet jest blondynem i ma niebieskie oczy, tamtn to tylko taki platoniczny ideał urody

Gość jak Depp
w końcu pytanie było o wygląd, a nie cechy charakteru :)

Gość wiii
No nie wiem, może masz rację. Ale myślę że to mija z wiekiem. Z wiekiem kobiety dojrzewają i nie szukają już księcia z bajki tylko właśnie takiego normalnego faceta. A że przy okazji musi on spełniać pewne wymagania to chyba normalne, napewno Ty tez masz jakieś wymagania wobec swojej potencjalnej partnerki a nie patrzysz tylko na to żeby to była kobieta i było w co włożyć (za przeproszeniem) tylko również żeby było z kim pogadać itp....

Gość ja mala calineczka
Andrzej z Aleksandrowa - e tam gadanie ,co w tym zlego ze kobietki chca miec idealnych mezczyzn , a ja jestem z duzego miasta .To wlasnie dobrze a nie zle ,nie mozna godzic sie na nijakosc ,poza tym moj typ - wysoki ,madry ,niebieskie oczy braz wlosy ,prz\ystojniak bogaty ,rozumiejacy mnie ,kochajacy mnie ,zawsze zgodny i chetny do pomocy :) bede szukac az znajde i wierze ,ze tacy faceci istnieja !

mam pewne wymagania: 180,5wzrostu, 75,5 kg, rzęsy długie, ok 1 cm, oczywiście czarne, włosy czarne,kręcone,ok.8 cm długości, nos prosty,niewielki,lekko zadarty ku górze,usta proporcjonalne,lekko wydęte,wyraźnie zarysowane w rubinowym kolorze,uszy małe, nie odstające, stopy- rozmiar 43,zadbane dłonie,lekkie owłosienie na ciele-byle nie za duże, oczy w kolorze gorzkiej czekolady, głęboko osadzone, lśniące,gorące spojrzenie, wystajśące kości policzkowe,wyraxnei zarysowane mięśnie, ale nie w typie strong mena.. to taki ogólny zarys mego ideału,nie wdaję się w szczegóły, by was nie zanudzić..

nie rozumiem twojego oburzenia Andrzej :o pytanie brzmi: \"Jak wyglada wg was atrakcyjny facet? \" to co mamy napisać? mały, grubawy, pryszczaty w okularkach? chyba logiczne, że opisujemy faceta, który nam się podoba

Gość czesc andrzej
czego sie burzysz. dawales kiedys fotke i masz warunki twoj problem w tym, ze sprawiasz wrazenie zbyt swojskie. wystylizuj sie troche tak, zeby budzic dystans to wszystkie kobiety beda twoje bo masz wszystki paramentry atrakcyjnego mezczyzny i taki niedostepny facet moze walsnie byc mily i cieply.

Gość czesc andrzej
chcesz to dam ciare konkretnych rad kup sobie dobre jednolite ciemnogranatowe jeansy, pare czarnych t-shirtow lub z dlugimi rekawami. marynarke taka z pagonami na ramionach -taka troche zolnierska ale tez jednego koloru -czarna lub odcien zolnierski. idzdo fryzjera stylisty. jeansy -200-300 zl marynarka -150-200 buty -200 na przyklad takie sportowe nike'i w zdecydowanym kolorze-czerwone, pomaranczowe, srebrne -futurystyczne koszulka -50 zl dlugi rekaw 80 fryzjer -50 zl roznie bywa kup sobie tez za 35 zl samoopalacz do twarzy oriflame moze troche fryzjer podfarbuje ci wlosy bedziesz bogiem kobiet i te wydatki mozesz rozlozyc w czasie bow iem, ze to duzo. ale uwierz mi, ze zmieni ci to w innego czlowieka!!!!!! twoj styl powinien byc prosty z odrobina ekstrawagancji. na przyklad szalik do marynarki kupuj w reserved i zarze zajmuje sie czyms w rodzaju stylizacji wiec wiem, ze mozna zdzialac cuda jak sie troche zamanipuluje wygladem jesli chcesz moge ci tu na forum nawet radzic co do konkretow jesli bedziesz akurat mial troche forsy na zmiany

buahah ubieraj sie andrzej jak pedal z klubu to najbardziej teraz laski kreci taki ciotnik z wlosami opadajacymi na czoło wtrampkach byuahha tez mi mezczyzna

Gość Olaaaaaaa
182 cm, 110 kg wagi, kniecznie z brzuszkiem. Oczy jasne i włosy też, ale wolę ciemną oprawę oczu.

Gość zawsze hak w topiku pojawi się
Andrzej to temat schodzi na jego problemy :)

Gość czesc andrzej
o andrzej ale MASZ byc na pierwszy rzut oka niedostepny bo wtedy pozniej mozesz byc cieply bez bycia ocenianym jako frajer musisz wygladac jak towar trudny do zdobycia a ty wygladasz zbyt swojsko. takie sa prawa rynku. jestes przystojny i osiagniesz to z palcem w dupie. serio. ja sie na tym znam