Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melrose place

DOBRY KREM POD OCZY DLA 28-LATKI

Polecane posty

Gość melrose place

Polećcie Waszym zdaniem krem pod oczy, mam juz zmarszczki mimiczne.

Gość black latte
Polecam Nivea Visage pod oczy z q10. Dal mnie nawet rozjaśnia cienie i likwiduje obrzęk po niedospaniu. Początkowo też myślałam że mam pod oczami zmarszczki mimiczne, ale mądra pani dermatolog rozjaśniła mi w głowie, że po prostu mam wysuszoną skórę pod oczami od pudru. Jeśli naciągnę i "zmarszczenia" znikają, to nie zmarszczki tylko wysuszenie. I mogę stosować na to np. thermal fix Vichy pod oczy dla dogłębnego nawodnienia, a nie kremy z retinolem.

Gość Olesia1977
Ja ostatnio kupiłam kremik mineralny Jericho pod oczy. Fajne efekty, ładnie wygładza zmarszczki mimiczne, raczej jeden z niewielu które w moim przypadku coś podziałały, reszta kwoty powyżej 200 zł, więc oszczędzę sobie wymieniania. :)

Gość ahaaaaaa
Możesz podać skład tego kremu?

Gość mi sie bardzo podoba to imie
tez mam 28 lat i moge ci polecic fajny i tani krem a mianowicie ziaja pietruszkowy:) sama go uzywam i jestem bardzo zadowolona, jest lepszy od niejednego z tzw gornej polki, gdzie placisz tylko za marke...wiem bo przetestowalam juz kilka i to tych drozszych a ziaji jest zdecydowanie najlepszy.pozdrawiam:)

Gość miss432
Dobry też jest kremik pod oczy profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+, który dodatkowo redukuje cienie i obrzęki. Naprawdę super sprawa.

Gość ja używam zwykłego
żelu pod oczy ze świetlikiem. chyba firmy floslek. Szukałam czegoś najbardziej naturalnego, i to mi podpasowało. Jakis rok temu zauważyłam, że zaczynają robić mi się zmarszczki i mam opuchnięte oczy. Dziś nie mam tego problemu.

Gość elzbieta6767
Wypróbujcie sobie krem pod oczy Hyaluron Clinic z eveline, u mnie na przykład bardzo dobrze się sprawdził. Nawilża bardzo głęboko, aż była zdziwiona, do tego ujędrnia, mogę polecić.

Gość dariaaa

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.