Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicollee

włókniak a tabletki

Polecane posty

Gość nicollee

witam. dzis ide do poradni guzka piersi. pani ginekolog powiedziala mi ze jak sie ma wlokniaka to wtedy nie powinno sie brac tabletek antykoncepcyjnych czy to prawda????

hej, brałam anty przez prawie dwa lata, zanim zaczęłam nie miałam żadnych guzków w piersiach, po prawie roku ich zażywania okazało się,że mam guzka w lewej piersi, którego oczywiście mi wycięto, okazało się że to na szczęście niegroźny włókniak, dalej brałam tabletki, po pół roku zgłosiłam się ponownie do onkologa na badanie kontrolne i okazało się,że w tym samym miejscu co poprzednio mam ponownie guzka :(, od razu zapytał czy biorę tabletki anty i kiedy przytaknęłam kazał mi je natychmiast odstawić, bo był niemal pewny,że to przez nie :( widać, że akurat w moim przypadku tabletki spowodowały włókniaki:(:( moje zdrowie ważniejsze więc musiałam z nich zrezygnować...

Gość nicollee
znam wiele dziewczyn ktore nie biora tabletek a mialy wlokniaki, wiec uwazam ze to nie przez tabletki choc wiadomo ze jest taka mozliwosc ale ze to na 100% to bym nie wierzyla. Pani doktor mi powiedziala ze przy torbielach zalecana jest wlasnie branie tabletek.

Gość kfiatushek7
jakie dokladnie tabletki bralas?