Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wbrewpozorom

Nienawidzę tego !!! Kobiety czy was też to denerwuje?

Polecane posty

Gość ldzie nie widzicie
nie chodzę piechotą i po problemie. a na spacer nie wybieram się w taką pogodę

Gość też mnie to wkurrrrr
czasem trzeba wysiasc z samochodu, a wiatr nie czeka

Gość ldzie nie widzicie
jarku-kto ci nagadał takich bzdur, że lakier wodny do drewna jest mniej trwały? Jest tak samo trwały jak woskowy i nitro...ale co ty o tym możesz wiedzieć???

jareczek próbuje tutaj nam zaimponować wiedzą...tylko szkoda że jej nie posiada...

Gość jareczek sromeczek
co jest w nas takgo pociagajacego, ze nadal tu siedzisz? Co nie pozwala ci wyjsc?

Jak jest chłodno to można się jeszcze czapką ratować :) Ja tak robię, mam taką fajną, wełnianą (babcia mi na drutach zrobiła :) ). Skutecznie trzyma włosy przed rozwiewaniem. A mam takie szczęście że jak zdejmę czapkę to mogę się jeszcze ludziom pokazać. :D

Trzyma go tutaj brak innych zajęć, zainteresowań, znajomych. Niech sobie nadal żyje w swoim wirtualnym świecie i robi ''kariere'' na Kafeterii :)

w REALU ? :D hahahahahah a gdzie Ty masz ten real chłopie jak tu siedzisz 24/dobę.... Chyba, że jak wstajesz od komputera i do kibla idziesz :-O

A jak jest ciepło to niestety nic się nie da zrobić... Ja nie używam błyszczyka tylko pomadki ochronnej, ale i tak włosy się przyklejają :-o

jarek-84, nie watpie, jak rowniez w to ze na kafe jestes idiota a w rzeczywistym zyciu ( o ile takie posiadasz) udajesz kogos zupelnie innego. W przeciwnym razie ludzie juz dawno by cie zlinczowali/zamurowali/inna opcja.

Gość jareczek sromeczek
obowiązki?? Chyba kloc ci dupę rozrywa

Ty zawsze tylko wpadasz wypisujesz glupoty, obrazasz ludzi a potem przepraszasz... Nie myslisz jak jestes na tym forum??? Mozg Ci sie wylacza jesli go posiadasz? A jakbys kogos potracil to tez bys powiedzial przepraszam? I wszystko bedzie ok.. ehh tylko czas tu zmarnowalam...spadam stad...

Przecież on nie przeprasza naprawdę, nie dajcie się nabrać :-O Dalszy ciąg jego głupich prowokacji... I tak mnie wkurwia i tak :-O

Gość jareczek sromeczek
już wcześniej miałeś iść :O Zabolało cię coś? Idź się przewietrz na balkon.

Gość jareczek sromeczek
chyba, że przez te 6 minut już urodził kloca i znowu zadowolony z siebie zasiadł przed kompem i będzie go molestował następne 12 godzin

A Jareczek znow popisuje sie swoja inteligencja... Ehh wiesz, nie dziwie sie ze siedzisz tylko przed komputerem 24h na dobe... Nie wiem kto by z toba wytrzymal chociaz pol godziny :O

JAREK! :[ CO TY SOBIE MYŚLISZ??? TY WIESZ JAKIE TRUDNE JEST ŚCIĄGNIĘCIE WŁOSÓW Z BŁYSZCZYKA JAK SIĘ MA TIPSY??? NIE??? TO SIE NIE ODZYWAJ, ALBO SOBIE ZRÓB!!!! :[ dziekuje :)