Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Czego wymaga kultura?

Polecane posty

Dzownila dzis do mnie Pani z firmy do ktorej zlozylam podanie o prace. Pierwsze o co zapytala to czy moge swobodnie rozmawiac. Powiedzialam ze nie gdyz jestem w pracy. Zapytala o ktorej koncze. Powiedzialam ze o 15.Ona na to ze skontaktuje sie ze mna po 15. Jest juz po 16 a tel. brak. Wiem ze pewnie ma pelno spraw na glowie i moglo jej wypasc z glowy ale czy jesli jutro po tej 15 nie zadzwoni to czy wypada sie skontaktowac? Mam metlik w glowie. Jak uwazacie? A moze trzebabylo samej zadzwonic po 15? A moze byloby to uznane za natarczywosc? Teraz mysle ze sama moglam zadzwonic. Z drugiej strony to ona powiedziala ze zadzwoni. Zaraz zglupieje.

Gość zadzwoniłaś
???

bo całą noc będziesz myślała a potem cały dzień..a tak już dziś będziesz wiedziała;)

Nie dzisiaj juz nie wypada. Za pozno. Kobieta teraz pewnie w domu siedzi a ja jej bede glowe zawracala. Jutro po 15 zadzwonie jesli ona nie zadzwoni. Dobrze mowie?

Gość luksja 2w1
hej wpisz sie na moj temat autorko, jesli chcesz, bo ja tez szukam :) proszę

Gość luksja 2w1
ok, fajnie :) to czekam:)

Gość bb6666
widocznie nie była ci pisana praca w tej firmie, szukaj dalej 🌻

Wlasnie staram sie sobie to wmowic :) Ale znam siebie teraz bede sie dreczyc w oczekiwaniu na telefon w przyszlym weeknu. Ale jestem zla no jasna cholera. Po co ona pytala czy moge rozmawiac.

Szkoda, że nie odeszłas gdzieś na bok i nie porozmawiałas w pracy, jesli teraz masz się denerwować, to zadzwoń sama, ale fakt faktem, że ludzie sa strasznie niesłowni...ja tez spodziewałam sie dzisiaj tel. z pracy, gdzie już złozyłam wszystki dokumenty i miałam czekać na przygotowaną umowę, telefon i zacząć w poniedziałek..no i własnie mamy 16, ale ja nie zadzwonię....skorzystam z innej propozycji, w prawdzie dopiero od kwietnia, ale co tam..odpocznę trochę :)