Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasonwidzimy

Internetowy Jasnowidz.

Polecane posty

Gość Jasonwidzimy

Proszę o zadawanie pytań do godziny 17. Przyjmuje pytania tylko od CZARNYCH nicków. Im uszczegółowione pytanie tym bardziej szczegółowa odpowiedź. Nie odpowiem na pytania osób, które otrzymały je wczoraj.

Gość sam się zaczernij

Gość to jest podszywacz
tamten miał czarnego nicka!!!!!!!!!!

czy facet ktorego kocham bedzie ze mna? czy on cos do mnie czuje?czy bedziemy razem?

Gość mamilka mała ...
nie mam nika bo jestem tu baaaardzo sporadycznie ...:) ale powiedz mi czy nasze plany sie powiodą do wakacjiii i czy wyjdziemy na prosta w swoim przedsięwzięciu

proszę o wyrozumiałóść. Najpierw zbieram odpowiedzi, potem otrzymacie je hurtowo po godzinie 18. Muszę się skupić nad każdym przypadkiem, aby nie było przekłamań.

co się dzieje z Markiem Jak mu sie zycie układa zy z kims jest jak u niego w pracy itp czy Jemu na mnie zależy i czy bedziemy razem jesli nie to trudne pytam bo jesteś jasnowidzem

i czy pogodze sie z ludzmi z przeszłosci czy bede szczesliwa

czy będę z osoba z którą straciłam kontakt/ dlaczego nie kontaktuję sie ze mną ? czy mam to zrobic pierwsza tzn. napisac do niego?

to nie moja wina ze dzis zadaje lepsze pytania dzisij sa bardziej szczegółowe

Gość Jasonwidzimy
Matylda* - farsa sie skończy dopiero wtedy, gdy zaczniesz się zachowywać normalnie albo przynajmniej poprawnie. Nawarzyłaś piwa to je teraz pij

Gość akloj
takie tu głupoty piszecie uf....

lilia nad stawem: widzę jakieś dziecko w twojej bliskiej aurze, które już jest bądź niedługo będzie. Twoja aura nie ma niestety dobrych wskazań w dziedzinie spełnienia zawodowego. Widzę częstą zmianę pracodawcy, bez wiekszych sukcesów w Twojej karierze. tarocistka - wróżka: ;) matylda *: przez wielu ludzi jesteś postrzegana jako osoba, która jest oportunistką i nieodpowiedzialną a nawet kontrowersyjną. Twoja aura nie jest dobrze ukształtowana, co znaczy, że zachodzą pewne nieprzyjemne interakcje z innymi ludźmi. Zostaniesz bądź niedawno zostałaś dotkliwe zraniona czyimś nieodpowiedzialnym zachowaniem. Musisz poczekać az dojrzejesz wewnętrznie, aby Twoja aura się ukształtowała. Ten proces trwa nieraz kilka lat a czasem tylko kilka tygodni i tak długo będziesz narażona na nieprzyjemności. gosia-sokalska: mężczyzna, który jest przy Tobie ma silne powiązania emocjonalne z Tobą, co widać po Twojej aurze. Widzę w tym wiele kolorów i kształtów, co wskazuje na burzliwy okres, który niedługo się rozpocznie, bądź się właśnie rozpoczął. Jest to typowe w kluczowym dla związku momencie. Kiedy wasze aury zostaną zharmonizowane pozostaniecie ze sobą, jednak ten proces jest zbyt nieprzewidywalny, nawet dla mnie. przerwa między palcami 90: Twoja aura jest piękna, nie masz się czym przejmować. Nie jest ważne czy schudniesz, bo spotkasz kogoś na prawdę wartościowego, jednak daj sobie czas. Powrotu trądziku możesz się spodziewać w trzecim kwartale tego roku, jednak nie będzie on zbyt uciążliwy i szybko ustąpi. róża_aaaa: Twój los pierwotnie został związany z ta osobą, jednak pewne zaburzenia energii spowodowały, że ta osoba się od Ciebie odwróciła. Teraz nie jest dla Ciebie dobry czas na odnawianie znajomości. Sprobuj kontaktu w drugiej połowie miesiąca, kiedy zaburzenia będą mniejsze. poranne zorze: Dwóch z nich darzy cię uczuciem innym niż pożądanie. Jeden z nich ma jakąs kobietę, bądź pasję, która odwiedzie goi od ciebie. Wybieraj roztropnie. pstyki: widzę, że decyzja, którą podjęłaś okaże się dla ciebie bardzo korzystna. Odzyskasz coś co wydawało się stracone. Twoja aura ewoluuje w dobrym kierunku. Zaczynam dostrzegać pewne zmiany w Twojej sferze uczuć.

wiem, ze pytanie zadane po czasie, ale moze potrafisz mi powiedziec, jak oceniasz stan mojego zdrowia? to bardzo wazne dla mnie...

pstryki (dfghghg@wp.pl) co się dzieje z Markiem Jak mu sie zycie układa zy z kims jest jak u niego w pracy itp czy Jemu na mnie zależy i czy bedziemy razem jesli nie to trudne pytam bo jesteś jasnowidzem 16:32 pstryki (dfghghg@wp.pl) i czy pogodze sie z ludzmi z przeszłosci czy bede szczesliwa czy odpowiesz mi na te pytania ??????????????