Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosonna

Włosy na BRZUCHU .......................

Polecane posty

Gość włosonna

ta....kiedys bylam madra ogolilam sobei wloski male na brzuchu..meszek...teraz - rosna twarde krecone jak łonowe..masakra.. depilatora nie mam...wyrywaam penseta juz pare lat..boli i i tak rosnie o golarcemoge zapomniec...moze macie jakis sposob?i czy mozna z czyms takim udac sie na laser?poradzcie jesli ejstescie w podobne sytuacji:)

Gość
ja golę :P wyrywanie pęsetą jest jeszcze gorsze, bo włoski mogą wrastać i potem zostają blizny. tyle że ja nie miałam meszku wcześniej a dość ciemne włoski. teraz przejadę maszynką 2-3 razy w tygodniu i mam spokój...

Gość dopa lampaaa
a ja mysle zeby je potraktowa crozjasniaczem .wykrusż asie

Gość włosonna
hmm a ten laser?moze pare zabigow pomoze raz na zawsze...albo pare lat..wiecie cos?

Gość hulululka
eh ja tez sie mecze;/puki co pare lat wyrywam penseta;/ a jestem brunetka mam strasznie ciemne wlosy i duzo wszedzie...wrr zainteresowal mnie ten laser..bo nogi ok juz przywyklam ze gole czesto..drazni mnie brzuch bo to raczej niespotykane miejsce;/

Gość czy byś ogoliła
Czy nie by się takie zrobiły, to nie wina golenia, widocznie taka twoja natura ale lepiej rozjaśnij je albo wyrywaj.

Gość eehhhh rozumiem
was kobietki, ja tez brunetka itez sie z tym zmagam okropne....:/ gole... ale mimo wszystko no, czuje dyskomfort:/ jak moj chłopak chce mnie gładzic po brzuchu mam odruch by zabrac mu reke... tez tak macie?

Gość włosonna
tez:( u mnie to jest rewir zakazany dla kogokolwiek rzadnemu z moich chlopakow nie pozwalalam sie tam dotykac;/wiem ze dla niektorych to pikus...ale dla mnie to mega kompleks;/tak to juz jest z komplekasami przewaznie zyje one w naszych glowach i robia wielki zament niz w rzeczywistosci...taka niby madra jestem a jednak srasznie dokucza mi ta moja przypadlosc...a co do tego ze taka moja natura i nie wina golenia...a wlasnie ze to jest wina golenia;/mojej wlasnej glupoty ze kiedys ogolilam teraz wyrastaja npewno inne niz kiedys:/cos bede sie nadal bawic penseta...

Gość eehhhh rozumiem
up up

laski, skoro wam to aż tak bardzo przeszkadza, to czemu nie potraktujecie tych włosów woskiem? przynajmniej będziecie miec spokój na jakiś czas ;)

Gość cosik.........
tez ma ten problem..................wyrywam juz tyle lat ze nie pamietam ile:( glupota za czasow malolaty golenie sie wszedzie no i mam teraz problem............krem nie usowa ich bo sa za grube za krotkie i za mocne, zreszta mam faceta mieszkamy razem i nie bede ich tam zapuszczec bo chyba by padl;( juz sama nie wiem co z nimi robic.............mam tez spory dosyc ciemnawy meszek nad pepkiem az do przedaialka miedzy piersiami;( nie gole tego ale strasznie to wyglada.............kiedyc w dzien jak sie kochalismy i po lezalam moj koles powiedzial ze mam tam wiecj wlosow niz on na klacie................porazkate kalki to moj najwiekszy koszmar........... mysle nad depilacja ich woskiem ale nie wiem jak bedzie to wygladac pozniej?????????niby powinny odrosnac coraz slabsze i meszek ale jak jest na prawde??!!!! ma ktos doswiadczenie?????????myslicie ze warto je usunac woskiem??

Gość ach te...
podobno po wosku są cieńsze, ale plastry tego nie załatwią (przynajmiej ja na skuteczne nie trafialm) polecam depilator i peeling...

Gość ach te...
co racja to racja jesteśmy może i przeczulone, ale i też głaupiutkie, gdyby się dało cofnąć czas to bym nigdy tego nie ruszyła...

Gość eehhhh rozumiem
głupiutkie oczywiscie też...;) cholera.... i teraz sie trzeba z tym męczyć, przez to wstydze sie swojego brzucha/

Gość ach te...
wszystkie mamy tak samo, też nie lubi się pokazywać...:( a najgorsze jest to że mało rzeczy działa i trzeba się namęczyć żeby to jako tako wyglądało:O

Gość eehhhh rozumiem
prawda...a przez to u mnie juz jest kompleks calej mojej urody...

nie wiem jak to jest z włosami na brzuchu, ale ja sobie depilowałam ręce woskiem - chwila bólu, ale spokój na długi czas ;) ale ja robiłam woskiem na ciepło, bo sama to bym sobie nie potrafiła ;) ale naprawdę wydaje mi się, że wy wszystkie przesadzacie - na pewno nie wygląda to tak źle jak mówicie :)

Gość u mnie niestety wyglada staszn

Gość ffh7uh
ja tak kiedys golilam wlosy na rekach chociaz mialam male blond wloski i teraz musze depilowac bo wystaraja mi geste i ciemniejsze;////

Gość UPUPUPUPU
Pij mięte... reguluje hormony. Poczytaj w necie.

Gość ach te...
mięte? jak to ma działać?

Gość cosik..........
wiem ze na zarty ale glupio mi bylo jak cholera:( nie nie wydaje mi sie zebysmy przesadzaly............golisz wlosy lonowe?? jak tak i dluzszy czas to wiesz jak one wygladaja jak rosna......czarne twarde ze az majtki przebijaja i grube..........wlasnie rakich kilka okazow mam na brzuchu uwierz ze z czyms takim nikt by sie nie pokazal nie depilujac :( z ta mieta to sie nie wkrecajcie nic nie pomaga.......... no nic mam wosk na cieplo nie plastry i sprobuje moze bedzie lepiej bo gorzej to juz na pewno nie:)

Gość polecammmm
masz racje wybierz wosk na ciepło lub pastę cukrową, a plastry faktcznie nie działają:O

Gość ja ręce i brzuch /
a gdzie moge dostac wosk na cieplo? bo chodzilam do kosmetyczki,ale nie stac mnie zeby tak regularnie chodzic ;/

Mi się robi tzw. \"droga do raju\" :D włoski na razie są dość delikatne, ale są coraz gorsze. Zamierzam kupić preparat do wybielania włosków na twarzy i je rozjaśnić.

Gość joasiekx
DZIEWCZYNY MLODE; NIGDY NIE DEPILUJCIE RĄK BO POZNIEJ BEDZIE STRASZNIE!!!JAK KAKTUSY BEDZIECIE CHODZILY!!!!

Gość oxxford
ja na całym brzuchi nie mam, bo tylko pod pepkiem i wyrywam pinseta te największe i ciemne, resztę zostawiam, bo nie są aż tak widoczne. Ale mam gorszy problem, bo dużo ciemnych włosków mam wokól brodawek na piersiach i to jest dopiero koszmar. Wyrywam pinsetą, męczę się pół godziny ale w niektórych miejscach po włosku zostają takie malutkie dziurki:( ZApewniam was, że jest to gorsze niż włosy na brzuchu. Brunetka nie jestem, ale problem mam.

Gość ja rece i brzuch/
ja tez mam wokol brodawek ale nie robie z tym nic, tego miejsca nie tykam ;)

Gość ja rece i brzuch/
no to co zrobic jak juz sie zaczelo depilowac rece?? :(

Gość ja tez mam ten problem
mam wloski i na dol od pepka i wokol brodawek.Wyrywam je pensetka, ale czasem wrastaja sie i nie dosc ,ze to boli to brzydko wyglada.Zaznaczam ,że robilam badania na poziom hormonów i wszytko jest z nimi ok, wiec taka juz moja owlosiona uroda