Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosonna

Włosy na BRZUCHU .......................

Polecane posty

Gość też to mam
Ja też mam ten problem... pasek pod pępkiem i nad aż do piersi, to wygląda strasznie. Ogoliłam raz maszynką odrosły gęstsze i ciemniejsze,ale na szczęście nie tak twarde!!! teraz właśnie próbuje krem do depilacji, zobaczymy jaki będzie efekt ;p na rękach włosy golę już jakieś 3 lata i szczerze mówiąc jestem zadowolona bo w ogóle nie wyrastają twarde tylko gęste. Jestem bardzo ciemną brunetką i to widać ... a zwłaszcza na brzuchu...;/ Jeszcze rok temu miałam operacje na kręgosłup i w szpitalu usieli ogolić mi plecy ... i teraz mam meszek na plecach, ale nie przejmuję się tym bo oprócz tego mam jeszcze bliznę przez całe plecy i to ona rzuca się w oczy, no ale ten brzuch to przesada...

Gość marta_wrr
a ja jestem fajna i utalentowana i też mam włosy na brzuchu dlatego rzucił mnie mój ukochany...buuuu, ale zostałam lesbijką na szczęście

Gość nazu
lato , wakacje to i plaża i bikini . i jak tu ukryć te włoski na brzuchu, no? w jednoczęściowym stroju ugotować się idzie a opalanie to już w ogóle masakra. Mam 15 lat , a włosy nad i pod pępkiem długie na 1 cm . niby cienki ale za to ciemne. strasznie wygląda. nigdy wcześniej nie goliłam , nie wyrywałam ni nic. co robić ? :(

Gość Mala:-)
Depilacja laserowa jest najbardziej skuteczna tylko minus bardzo kosztowna ale warto zainwestować w te zabiegi..po plastrach, pesecie czy depilatorze wrastaja włoski później są blizny. Ja wiem to po sobie nie potrzebnie zaczęłam wyrywać na brzuchu włosy miałam brązowe i delikatne a teraz są ciemniejsze i mam gdzie nigdzie blizny teraz muszę smarowac kremem do blizn :( Wstydzę się tego napewno bym nie goliła bo bym miała większy koszmar niż mam teraz. Kiedyś też nie potrzebne Ogoliłam uda miałam tam jasne włosy a teraz mam busz. Rok temu goliłam depilatorem wyrywałam peseta i przez to miałam stan zapalny wrastaly mi włosy tam teraz tylko gole ale gdy znajdę pracę to będę zbierać na laser. Nie wiem czy na brzuchu będę mogła czy na piersiach bo mam cienkie ale trochę ciemne widać je bardziej na słońcu i przy świetle. Mam chłopaka.. chłopak musi cb pokochać taka jaka jesteś. Teraz kobiety mają Takie rzeczy coraz częściej bo jest teraz Takie jedzenie kiedyś tyle kobiet nie miało takich problemów.. Niestety Takie jest życie trzeba jakoś żyć z tym. Jest jedyne rozwiązanie nic z tym nie robić i zbierać na laser pozdro

czesc, mam pytanie , nagle zaczely mi ciemniec wloski na brzuchu czy to moze byc spowodowanie tabletkami antykoncepcyjnymi? :(

Gość gość
siema . tez mam wlosy na brzuchu. pod pempkiem i nad najciemniejsze. na poczatku potraktowalam je kremem do depilacji ale z czasem przestal dzialac. pozniej zaczelam sie depilowac ale zostawaly mi czarne kropki. bylam u kosmetyczki i powiedziala ze depilacja laserowa(6 zabiegow) bedzie mnie kosztowac kazdy po 50 zl, ale tylko okolice pempka tam gdzie wlosy sa najciemniejsze bo tych jjasnych laser nie wykrywa. Kazala mi je golic maszynka przez caly czas zeby wszystkie cebulki sie obudzily i przed zabiegiem nie golic przez 2 dni. reszte brzucha smaruje woda utleniona nie wiem czy to cos da ale zobaczymy . nie ma sie co zalamywac ,wiem ze to bardzo krepujace ale zawsze jest jakies wyjscie ! GLOWA DO GORY POZDRO