Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddfffffffffff

kobieta 23 letnia z twarza dziecka 13letniego

Polecane posty

Gość a ja mam tak
nie nie i jescze raz nie ty jestes bez zaslonietych oczu?

Gość daisymaisy
Sluchajcie, jakim programem zmniejszacie zdjecia?

Gość nie nie nie i jeszcze raz nie
No tak obok jest córka na szybko wyciałam oczy

ja na przyklad nie oceniam sama swojego wygladu, czesto slysze ze nie wygladam na swoj wiek, nie moge pojsc do sklepu po alkohol czy papierosy bez dowodu osobistego bo mi go zwykle nie sprzedaja.. kiedys mnie to denerwowalo...teraz to doceniam sama siebie z wygladu oceniam na 23-25, czuje sie na 20

i co tylko ja pokaże zdjęcie ?:) Dawać na można zawsze usunać

Gość daisymaisy
Insult, powiedz mi jak to jest, dzieci 13 letnie nie maja problemu z kupnem papierosow, a ty jestes proszona o dowod...Czyzbys wygladala na 9 lat?

Pooglądałyście można bo usuwam?

Gość a ja mam tak
nie nie i jescze raz.. ja juz wklejam zaraz swoje ile bym ci dala lat? hmmm 29-34 cos mniej wiecej kolo tego Zle ze wiem ile masz lat, moze sie tez tym podswiadomie sugeruje. Byloby najfajneij nie wiedziec ile kos ma lat i wtedy zgadywac Ale na pewno daje ci mnie niz masz a wy ile jej dajecie?

Daisy nie rozumiem dlaczego cie to dziwi mam problem z kupieniem papierosow jesli nie mam dowodu teraz juz sie tym nie denrwuje mnie to pytam sprzedawce na ile wygladam zwykle mowia ze nie wygladam na 18..najwyzej 17.. po takiej gadce pokazuje dowod i dziekuje za komplement i juz

Gość daisymaisy
29 to chyba jednak przesada...Ja bym dala 35 lat.

Gość a ja mam tak
Insult to pokaz fotke bo inaczej ci nie uwierze fotke mozesz pokazac i zaraz wykasowac, wiec jaki widzisz problem?

Dajcie też swoje fotki pomaranczka pokaż fotke Zawsze dawali mi mniej lat i jak miałam 30 lat odbiło mi kompletnie chodziłam w kucykach .I młodsi się interesowali prawie popłynęłam ,ale mam to już za sobą .Na szczęście

Gość daisymaisy
Dziwi mnie to, poniewaz kiedy stoi przede mna dziecko, ktore ewidentnie wyglada jak dziecko i prosi o papierosu lub piwo dla rodzicow, to sprzedawczynie bez problemu mu je sprzedaja. Dlatego jak jakas 30latka pisze, ze ma problem z kupnem papierosow, to naprawde trudno mi w to uwierzyc.

No właśnie pokażcie zakryj oczy albo nie wiem usuń zaraz . Przecież tu jest wąskie grono . Teraz dają mi od 30-33 lat i to mężczyźni a oni widzą inaczej .KObiety mniej .

a tak na marginesie to chcialabym zaznaczyc ze dzieciaki w coraz mlodszym wieku osiagaja wyglad starszych niz sa w rzeczywistosci niejedna 15-latka wyglada na 20-letnia..takie czasy 15-letnie dziewczyny kładą kilo machy na twarz...nosza obasy, wyzywajace ciuchy..pija na umur, palą, jedzą to sztuczne zarcie z mcdonalda, nie szanuja sie to i moze nie dziwne ze wygladaja staro

Gość 7887555
daisymaisy ja nie wiem jak to jest też sie wkurwiam bo mam 22 lata a siksy w moim wieku proszą mnie o dowód jak kupuję lmemy nie wkazdym sklepie ale w kiosku kołomnie zdarzyło mi się to kilkakrotnie....przypusczam ze moze zlosliwość bo raz już im pookazywałam jakby nie mogły spamietać..nie wiem....ale spotykaja mnei takie sytuaje w ogródku jak kupuje piwo to prawie zawsze jestem proszona o dowód.Szlag człowieka trafia jak jakas główniara wmoim wieku z sarkazmem w głosie pyta "a 18 lat mamy?"chyba jeszcze nie"niewiadomo czy smiac sie czy płakać

Insult pokaż fote to wtedy będzie wiarygodne

Gość a ja mam tak
jestem na fotosik.pl jest tam przegladaj i moge wkleic na chwile. A jak sie potem usuwa?

nie dam fotki pod ksywa insult zeby pozniej dostac po dupie jak jarek :o a wez tu zakryj oczy jak to u mnie akurat tez wazne w tej kwestii jak juz mowilam nie mam z tym problemu ze ktos nie wierzy, troche mnie to dziwi bo przeciez na bank nie jestem jedyna

Ok dziewczyny miłej nocy Bądźcie piękne tylko nie dajcie się zwariować . I te teksy o fajkach i inne są śmieszne . A i jeszcze uwaga po 30 stce na młodych sperofilków .Miłej nocy pa Buziaki

Gość daisymaisy
Co to za link?

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie czytalam calego ale problem tez mnie dotyczy tzn,jezeli to mozna nazwac problemem:)bo to raczej zaleta.mam rocznikowo 28 a musze pokazywac dowod stosunkowo czesto bo nie chca mi sprzedac alkoholu.niezle zdziwko jest kiedy przeczytaja rok urodzenia...

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki za pozdrowienia:)dodam jeszcze ze nie jestem super chuda ani super brzydka bo widze ze taki stereoptyp panuje:)

Gość ania-kot2
Ja mam 31 lat i wyglądam młodo, ostatnio dawano mi 23 lat. Jako nastolatka wyglądałam jak dziecko (podobno teraz też) z tego powodu nie mogłam znależ chłopaka teraz jako "kobieta" mam więcej adoratorów ale co z tego jak jestem mężatko niestety nie którzy podtrawią zawróci mi w głowie a później tylko cierpię . Myślę że prócz młodego wyglądu to niema z tego korzyści więcej trudności w znalezieniu pracy , wychowaniu dziecka czy udanym małżeństwie