Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najkrwawsza Merryy

I tak to osiągnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Najkrwawsza Merryy

Dobra - straciłam dziś wszystko, więc nie mam nic do stracenia. Mój Książe chodzi z inną, ja sie zapuściłam od lata i przytyło mi się tu i ówdzie.Jednak od wczoraj zmieniam bieg wydarzeń. Jem mało i robię codziennie mnóstwo brzuszków i skacze na skakance. Brzuch sie bardzo pomału zmniejsza, a na wadze mniej o 2kg - to tylko woda, wiem... Ale motywuje. Jeszcze go odzyskam... Lub poznam kogoś innego.... Wierzę w siebie, to starczy!

Gość jaaaaaa......
i tak TRZYMAJ :)

Gość Najkrwawsza Merryy
po prostu jakims strasznym trafem z 53kg zrobilo sie 60;(

Gość Dżeppetto
Dla faceta to wszystko? EEeeee.... opluaca sie?

Gość mik35
Najkrwawsza Merryy brawo, zycze pwodzenia. Napewno ci sie uda. Ale nie wchodź do tej samej rzeki .

Gość Najkrwawsza Merry
czemu nie wchodzic? Ciagle o nim mysle, a tak strasznie mnie zabolalo gdy sie okazalo ze jest z taka jedna... Ladna nawet, chuda blondi, ajjj:( serce peka....

zawsze to jakas motywacja:) albo jak schudniesz on on do Ciebie \"przyjdzie\" to wtedy Ty go olej, tak jak on Ciebie teraz:) a przy jakim wzroscie to 53-60kg??:)

nie rób tego dla faceta ...przynajmniej nie dla tego ...zrób to dla siebie dla swojego zdrowia samopoczucia i poczucia wartości :) zobaczysz dasz sobie rade :) potraktuj to jako cel który musisz osiągnąć by udowodnić sobie że jesteś silna i dasz sobie ze wszystkim rade :) może to głupie ale myślę ze ci pomorze :)

a przestań...skoro cię zostawił to znaczy że nie kochał cię tak bardzo jak ty jego...a po co ci facet który nie jest wstanie kochać cię tak jak ty jego :) skoro odszedł to znaczy że nie doceniał ciebie ...taki facet na pewno ci nie potrzebny :) znajdziesz takiego który cię doceni i pokocha :P

skakanka jest dobra ...dużo spala :) tylko uważaj żebys nie miała łyd jak piłkarz :)

Gość aabbccddeeff
przytyłam od lata z 53 na 59 (jeszcze nie 60 :P) a teraz chudnę ale dla siebie bo faceta mam ok, a tobie życzę powodzenia i tak jak poprzedniczka-nie wchodź do tej samej rzeki. :)

Gość mik35
Najkrwawsza Merry dlaczego nie wchodzic? odpowiadam ja jako facet mam inne spojrzenie na te sprawy, jeśli odszedłbym od dziewczyny dla innej to dla mnie to oznacza ze ta pierwsza już dla mnie nie znaczy. Nie zaleznie od tego jaka forme ma rozejście się - to nie zmienia to faktu ze on odszedł dla innej. Ja uważam ze albo sie kocha albo nie i to wszystko - wzajemny szacunek musi funkcjonować.

Gość Najkrwawsza Merry
ach, przy 166, a ta jego nowa - mowie Wam niedowaga, biale wloski (tak jestem rozzalona) najdziwniejsze jest to ze on tez byl masakrycznie chudy i znalazl sobie druga polowke jak patyczek:O

Gość Zyyyyga
A ile masz lat Merry?

Gość Zyyyyga
Czy on odszedł, czy Ty go rzuciłaś?

Gość Najkrwawsza Merry
mam lat 19 - nie wiem czy to ma jakies glebsze znaczenie... Jest mi tak smutno.... Nienawidze tamtej laski:(:(:(:( Nienawidze sie:O

Gość Zyyyyga
kto od kogo odszedł/

Gość Zyyyyga
Jeśli On, szans nie masz. Jeśli Ty ??? To wszystko możliwe, ale, ale, to raczej byłby reakcja na zazdrość , a nie na prawdziwa miłość. Docenia się to co się traci, dopiero .....

na poprawe nastroju....to nie byl ksiaze...o to dowod :) .....gdyby jakims cudem, byl to ksiaze i perzbil sie przez korki w miescie, nie raniac lub w najgorszym wypadku wykanczajac przy tym rumaka, zabil smoka ( znajdz tu teraz smoka) , a jego nowa krolewna znalazla gdzies wierze , zapuscila wlosy, splotla z nich warkocz.... to on pod swoim ciezarem , (wdrapujac sie po tej wierzy) wydarlby jej wlosy z glowy jesli nie oskalpowal.....i biedactwo znalazlaby sie w szpitalu lub na cmentarzu z powodu wykrwawienia .....a ksiaze w wiezieniu ..... a ty , prosze bardzo , piekna, swietlana przyszlosc przed toba :) znajdziesz normalnego chlopaka i bedziecie sobie zyli normalnie w bloku bez smoka

Gość Najkrwawsza Merry
a wiec: nasza historia jest inna niz niektórzy mysla.... My ze soba PRAWIE bylismy. Kochalismy sie na swój sposob, wiecznie czule smsy, wiecznie mówil mi ze mnie kocha, ale nie bylismy razem. Raz mi napisał, ze jesli by mialo mu sie cos stac mam pamietac, ze mnie kocha. Tyle ze to byl dziwny zcas, kochalam go calym sercem, ale mialam watpliwosci czy znim byc. Przerwalam to. Kontakt sie urwal na pare miesiecy. Potem spotkalismy sie w wakacje... Napisal do mnie, ale ja wtedy kochalam kogos innego. Teraz minęło duzo czasu, a ja poczulam ze go kocham... z miesiac temu chcial sie spotkac, ale ja nie bylam pewna siebie pomyslalam, ze zobaczy jak przytylam itp. Teraz... teraz brakuje mi go cholernie:(

nie wiesz że wielu facetów : a)mówi takie rzeczy by zatrzymać przy sobie dziewczynę z którą jest im wygodnie,lub by zawrócić im w głowie (wtedy są gotowe na wszystko). b)wielu z nich myli miłość z zauroczeniem a zauroczenie szybko mija :)

Gość tum
moj zrobil tak samo bylismy ze soba cztery lata a on pewnego dnia powiedzial ze to koniec a potem okazalo sie ze od dluzszego czasu ma inna ale teraz sie nie martwie i tobie radze zebys o nim nie myslala

Gość Najkrwawsza Merry
moja przyjaciolka tez powiedziala ze napisal mi tak by cos osiagnac w tamten sposob. To moja pierwsza milosc, przez lata nie potrafilam o nIm zapomniec, teraz tez nie umie:((

Gość rogalik i kawka
jasna cholercia znajdz innego;d