Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko mam jedno pomożecie

Zwolnienie lekarskie na STAŻU !!

Polecane posty

Gość Pytanko mam jedno pomożecie

Sluchajcie, zaniemogłam na trzy dni wzielam sobie wolne u pracodawcy, poszłam do lekarza, ten powiedzial ze wypisze mi zwolnienie, tylko musze mu dostarczyc nip i nazwe miejsca zatrudnienia i teraz zastanawiam sie, czy to ma być urząd pracy ktory mi organizowal staz, czy miejsce w ktorym aktualnie odbywam go ( biblioteka miejska) na jakim druku i w jakim terminie mam dostarczyc to zwolnienie do urzedu pracy?

Gość bankowa
Czy będąz na zwolnieniu muszę zadzwonić do pracodawcy i powiedzieć, że mnie nie będzie? Co mam w ogóle zrobić? Proszę o odp

Musisz zadzwonić do firmy w której odbywasz staż i poinformować że Cię nie będzie i w ciągu trzech dni dostarczyć zwolnienie. A jeśli chodzi o NIP - to podajesz lekarzowi dane Urzędu Pracy, bo to on jest Twoim płatnikiem i Cię zatrudnia

Gość ggf
czy pracodawca ma prawo żądać abym przychodziła na staż gdy jestem na zwolnieniu lekarskim?

Gość Merry Sz :)
zwolnienie ma byc na urzad pracy,i nip tez ma byc urzedy pracy.zwolnienie musisz skserowac,kopie doac pracodawcy a orginal wyslac do urzedu pracy poczta.