Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miesniowa....

JAK SIE POZBYC UMIESNIONYCH NOG???RATUJCIE PROSZE

Polecane posty

Gość miesniowa....

mam 180 wzrostu, ogolnie nogi mam powiedzmy szczuple, ale mam ogromne miesnie na lydkach, nie wiem jak sie ich pozbyc, czy dieta podziala czy nie, uda tez chcialabym miec mniejsze, znacie jakies SKUTECZNE METODY?

Gość nodobra..
ROZCIĄGNIE. Rozciągaj nogi codziennie, i na wszystkie sposoby. Efekt będzie lepszy, jeżeli zastosujesz dietę, nie jedząc nic 1,5 h przed, idź pobiegać 30 minut, wolnym tempem, następnie rozciągnij od razu nogi, posiłek zjedz po 40 minutach, ubogi w białko, jakaś sałatkę np. Jeżeli nie chcesz schudnąć, to zostaje rozciąganie:)

Gość nodobra..
p.s wejdź na mój topik obok, i doradź z włosami:)

Gość miesniowa....
bylam juz na nim;) ale obawiam sie ze po tych cw miesnie sie jeszcze powieksza:(

Gość nodobra..
aha, no i masa mięśniowa nie ma się skąd sama zrobić, jeśli nie będziesz uzupełniać składników straconych podczas biegania. Oblicz w necie swój bilans kaloryczny, jeżeli będziesz jadła tak, aby był ujemny, to nie zbudujesz mieśni. Dlatego też, nei jedz nic jakiś czas przed i po :)

Gość miesniowa..
jak sie obl ten bilans? bo nie moge cos znalezc

Gość Esther2000
Witam! Miałam podobny problem, gdy wyczynowo ćwiczyłam aerobik. Miałam bardzo zarysowane mięśnie łydek. Przerwałam ćwiczenia. Od tego czasu minęły już 2 lata. Mięśnie nie są już tak wyraźnie i nie szpecą nóg. Polecam (z własnego doświadczenia) wyluzowanie z ćwiczeniami.

Gość miesniowa..
tyleze ja malo cwicze:/

Gość Esther2000
no to nie wiem złotko...Moim skromnym zdaniem to zaprocentuje w dalekiej przyszłości, kiedy będziemy walczyć ze starczym zwiotczeniem....;-) Wiele osób pewnie zazdrości Ci zgrabnych nóg!

Gość miesniowa..
ostatnio popadlam w psychoze checi posiadania patyczkowych nog, choc przy moim wzroscie to moze dziwne, ale widuje takie kobiety i strasznide mi sie to podoba. nic to, dzieki za pomoc!

Gość drobnaa
słuchaj wzrost już masz dobry i łydki, teraz dopakuj góre i będziesz damskim pudzianem :D