Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkocz komety

Kim jest ta Matylda

Polecane posty

Gość badacz z lasu
17:17 matylda * nigdy nie byłam chamska i nie będę ...prostactwo to wyście pokazali na tych setnych i nic nie wartych topikach... 23:02 Anielica * Panie Devotion...nie lubie sie powtarzać ale jest pan cham ,gbur i ordynus,patykiem bym pana nie tkneła...życzę dobrej nocy 08:16 Anielica * Widzę Panie Devotion że bardzo zabolała pana moja wypowiedz bo strasznie się pan rozpisał pod moim króciutkim postem...wegług mnie to nigdy pan nie znajdzie sobie prawdziwej kobiety bo nie jest pan godzien tego,co najwyżej obudzi sie pan którejś nocy w chlewie przytulony do świnki-blondynki wiecznie chrząkającej...bo taką pan ma naturę....starego obleśnego knura,który młodego wieku jest stary i zużyty jak przechodzony kapeć życzę miłego dnia Panie Dewotka 15:52 Anielica * Współczuć to można tylko panu,bo nie dość że jest pan ucieleśnieniem ludzkiej głupoty to jeszcze jest pan żałosny jak pajac z cyrku :.Puszy sie pan jak jakiś maczo z kawałkiem mięcha w majtach....tylko niestety jest to tylko żałosny ochłap z przeceny.Życzę miłego dnia panie dewota 16:00 Anielica * Po pierwsze nie per Ty,bo nie jestem Pana koleżanką a po drugie to wolny topik i mogę się swobodnie wypowiadać....to tyle co miałam panu do powiedzenia...niestety nie mój poziom..nie rozmawiam z niedorozwiniętymi uczuciowo chłopcami...jestem na to za stara 16:04 Anielica * Ja też oczywiśćie kończę panie dewocyjny doggersie nie mój poziom nie mój temat...miłego dnia 15:20 matylda * śledzicie z namaszczeniem wpisy jakiegoś maniaka seksualnego ,który juz dawno powinien leczyc sie na głowę... Nie wstyd wam tak przyklaskiwać?...swojego zdania nie macie?... Głupie baby ...złapaliście takiego debila za nogi i błagalnym gestem prosicie sie o jego uwagę....żenujące jesteście...Wstyd mi za was... 04.03.2008] 15:23 matylda * nie łaże za nikim...głupi topik na kilometr śmierdzi debilizmem...więc nie trudno go zauważyć...w przeciwieństwie do was w dupie mam wpisy tego zidiociałego kmiotka ...to tyle na ten temat...Żegnam czule... 15:46 matylda * Clowny już wyszły na arenę...brakuje juz tylko główno-dowodzącego...starego pawiana z obesranym czerwonym dupskiem To tylko z dwóch topików. Naprawdę uważasz że jesteś miłqa? jesteś jak zgaga:O

O panu Dewocie teraz napisałaś, a ktoś wkleił Twoje posty z doggingu i z topiku pisarza. Ta cała "zasrana" nagonka chyba się rozpoczęła po tych wpisach u pisarza. Tak mi się teraz pokojarzyło.

Wcześniej tylko o lubelaku pisali, ale nie było sraki. Czyli to ktoś, kto lubi pisarza i....... koopę:P

Gość nienawidzi pisze
sie razem głupia dupo

Gość to było wiadome
od początku. Jak sie podpierała pomarańczką to nie była wiarygodna więc zrobiła sobie agniechę:O Żałosne krówsko z dupskiem w miejscu głowy:O

Musztarda pojechała zdrowo Matyldzie na lumpeksie jako Musztarda. Po co miałaby "posrywac" Matyldzie jako pomarańcza? Bez sensu, to na bank nie ona.

Gość papa matyldo
strzeż się schizofrenii. Wiesz tyle ników. Możesz mieć później problemy z tożsamością

A widzisz Agniecha... Ty jednak masz kilka zwojów mózgowych więcej od kury. :P Po co miałabym najeżdżać na Matyldę na pomarańczowo, w dodatku w tak mało wyszukany sposób, skoro nie oszczędzam Jej na czarno? Musiałabym być debilem.

Aaa... zaraz powiecie, że jestem. Dobra, dzisiaj mogę być nawet lesbą. Narra. 🖐️

Gość tu wszyscy mają znajomych
wśród informatyków o2:D

Gość matylda nie rób jaj
i tak sie wydało, wymyśl nowy nick bo agniecha jest już spalona

Gość nie każ jej wymyślać
ona jest taka zapracowana. Całe dnie na kafe:O

Gość gość
Tak po cichu pragne tylko dodac, że Matylda jedzie po ludziach jak po łysych kobyłach przynajmniej pod swoim nickiem......a wy tchórzliwe leszczyki sracie jak na prawdziwą rzadką, dzika srake przystało na pomarańczowo. Wstyd:D W realu tez dopieerdalacie wrogom zza węgła?:)