Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkocz komety

Kim jest ta Matylda

Polecane posty

Gość Warkocz komety

Jestem tu nowa. To jest mój pierwszy topik i jakikolwiek wpis, do tej pory obserwowałam to forum by zacząc w nim uczestniczyć, ale najpierw chciałabym się dowiedziec jak w temacie :) Bo dużo o niej się tu mówi.

Gość a kogo to
obchodzi kim jest matylda?

wiesz meaa ...wczoraj rano patrzę a tu...matylda sie zesrała...w połódnie to samo tylo że do zlewu...dzis powtórka z rozrywki...to zaczyna byc już nudne...niech wymyślą coś innego albo niech nie pisza bzdur ..

Gość Warkocz komety
Ojej przepraszam, zaraz ukaże się podobny temat, bo myslałam ze ten się nie wyświetlił No własnie to sa te moje pierwsze potknięcia, ale prosze o wyrozumiałość Z góry przepraszam :(

:D faktycznie...i ktoś tam też inny miał biegunkę...tylko nie moge sobie przypomnieć kto..

jakaś zakompleksiona paszteciara pałająca żądzą zemsty (tylko za co?)

Gość Warkocz komety
Przepraszam za ten temat,szczególnie Matyldę Najpierw czytałam te topiki i imię "Matylda" tu często się powtarzało, wiec spontanicznie załozyłam taki "dziwny" topik Jest mi głupio z tego powdu Przepraszam :(

Miałam nie wchodzić na takie topiki, ale muszę zabrać głos. Nigdy nie atakowałam Matyldy na pomarańczowo, nigdy. Nie mam takiego zwyczaju. Nie prowadzę też dyskusji w takim stylu. Od wczoraj jest akcja zorganizowana, w której nie brałam udziału. Też mi się to nie podoba. Matylda masz 🌻

matylda a kogo podejrzewasz o zakładanie tych debilnych topików??Ja Musztarde, bo o ile na czarno stara się zachowywać w miare z godnością tak na pomarańczowo jedzie równo. A takich stwierdzeń po prostu nie rozumiem. Nie mierz każdego swoją miarą i nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń. Nie piszę na pomarańczowo, tylko kundelki tak szczekają. 🖐️

Agniecha kobiety z natury są mściwe wiec jesli ona komuś nadepnęła na odcisk to teraz ktoras probuje sie zemscic. Gdyby byl to jakis pomaranczowy szczurek juz dawno dalby sobie spokoj:)

No może i tak być:) jednak bardziej mi to wygląda na szczurka, albo nawet kilku, którzy mają radochę z pisania o sraniu. Może jeden zaczął, a inni załapali:P Jak się nie ma co sie lubi....itd. Grunt to "dobra zabawa":O

Skoro normalność, to masz odpowiedź. Wpadły widocznie jakieś opryszczeńce i zorganizowały akcję w podobnym stylu. Tutaj są akcje z obrzucaniem się błotem, ale sraką raczej nie. Ja przynajmniej takich nie kojarzę. Nie mówię, że nie czepiam się Matyldy, owszem, ale naprawdę nie widzę powodu, żeby Jej wypominać ciągłą obstrukcję. :P Zresztą Matylda mniej się przejmuje tym, co ja piszę, niż znudzona gawiedź kafeteryjna. Chociaż... ostatnio Ją poniosło i myślała, że to ja...