Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxzx

on nie chce seksu

Polecane posty

Gość zxzx

moj facet przestal sie ze mna kochac, twierdzi ze seks go nie interesuje.Nigdy nie bylo wiekich uniesien, ale teraz totalne zero. Na pytanie czy tylko ze mna czy wogole powiedzial, ze nikt inny mu nie proponuje wiec nie wie. co mam robic? razem mieszkamy, spanie jest dla mnie koszmarem, odraca sie na bok

Gość marlut
i dobrze,że nie chce.mój chce nieustannie.wrzuc na luz.nie pros go, unikaj tematu ,a on sam zacznie sie zastanawiac co jest nie tak.

Gość marlut
aha, a jak masz potrzeby to zrób sobie dobrze pod prysznicem.pozdrawiam.

Gość zxzx
baardzo smieszne, dla mnie seks to bliskosc

Gość hkxcj.
Mialam podobnie kiedys!!Bylo to przyczyna mojej frustracji i zalapalam takiego dola wiec wiem co czujesz!!!Miotalam sie rozmawialam, dogryzalam i nic to jedynie potegowalo konflikt!!! Zgodze sie z marlut!! Nie pros,nie blagaj nie rozmawiaj Sam przyjdzie!!! UMNIE TAK BYLO !!!!! WZBUDZ TROSZKE ZAZDROSCI W NIM!!!NIECH SIE TROSZKE POZASTANAWIA CZY NIE MASZ KOGOS NA BAKU!!!TYLKO Z WYCZUCIEM ZEBYS GO NIE STRACILA!!!

Gość zxzx
a skad sie do cholery bierze ten brak zainteresowania seksem?

Gość xb xb
Znajdź sobie kochanka

kochana to przychodzi z wiekiem, z przemęczenia byc moze duzo stresu. Ja swojemu facetowi kupilam ppenigre i powiedzialam ze to magnez i ze ma go brac codziennie bo za bardzo przemeczony jest a w mieddzy czasie kupilam kilka sexownych par stringow i pidżamek i. Podzialalo :P:P

Gość zxzx
stringi nie dzialaja, nic nie dziala, boje sie go dotknac

Gość xb xb
Ale wy jestescie naiwne.Facet który z zona,dziewczyna nie uprawia seksu to przeważnie posuwa cos na boku albo sie onanizuje .

zostaw to tak jak jest, nie namawiaj go ani nie stwarzaj napietej atmosfery w domu przez to bo to tylko pogorszy sytuacje, daj mu tylko do zrozumienia ze uwielbiasz sie z nim kochac i ze brakuje ci tego a potem zamknij temat i czekaj byc moze sam przyjdzie. I jeszcze jedno czy istnieje mozliwosc ze on ma kochanke?

Gość mozliwe ze jest
gejem. i nie badz wcale zdziwiona,wielu facetow dochodzi do tego po latach malzenstwa..

xb xb niekoniecznie tak jest, nie wiemy ile on ma lat moze akurat przechodzi jakis kryzys, moze ma problem ze wzodem i sie wstydzi a moze jest zbyt pochloniety pracą stresami itd, moze przeszkadza mu monotonia a moze jest zmeczony fizycznie jest duzo tego moze dlatego nie zawsze wiąze sie to z kochanką moze... :classic_cool:

Gość xb xb
Znam takich gagatkow z ktorymi sie posuwam w czasie ich pracy :-) oni takze ze swoimi kobietami rzadko albo wcale sie nie posuwaja,mbo sa zmeczeni:-) radze autorce przemyslec sprawe zdrady :-)

Jeżeli by było tak że ma problem ze wzodem i sie wstydzi a moze jest zbyt pochloniety pracą stresami itd, to o tym by powiedział, chciał rozmawiać, szukał pomocy i chciałby to zmienić. Jeżeli się odraca plecami tzn, że coś jest nie tak :o Takie jest moje zdanie

Gość zxzx
kochanka odpada, jest po 40 , znamy sie 1,5 roku, i wlsciwie od poczatku tak jest:( jestem juz sfrustrowana

Gość mozliwe ze jest
a ja wciaz mysle, ze jest gejem tym bardziej jesli nigdy nie mieli szczegolnych uniesien. wiekszosc facetow sypia zarowno z zona jak i kochanka wiec ani jedne ani drugie nie oszukujcie sie, ze jestescie jedyne..

no wiadomo ze cos jest nie tak ale z doswiadczenia wiem ze nie musi to byc kochanka. ja jestem mloda i atrakcyjna (tak mówia) moj facet jest ode mnie starszy o 10 lat i tez mialam ten sam problem jakis czas temu ale przeszlo i wcale nie bylo to spowodowane kochanką a tylko zmeczeniem stresem i monotonia. Podjelam odpowiednie kroki i znow sie chlopak rozbrykał :classic_cool:

Gość xb xb
:-) zxzx obys sie nei myliła:-) mnie tez nikt nie podejrzewa o zdrade meza a doprawiam mu takie rogi,ze hej i to własnie z takimi facetami jak twoj facet,niby nie chce seksu ale z inna chce :-)

zadam teraz takie intymne pytanie ale licze ze odpowiesz ok? A czy duzo czasu zajmuje ci doprowadzenie go do podniecenia i czy zauwazylas u niego problemy ze wzwodem?

Gość zxzx
nie jest gejem, moze wina jest we mnie? moze nie pociagam go? to nie jest szalencza milosc, jak go poznalam, byl w dolku.... zostawila go laska 18 lat mlodsza dla ktorej zostawil zone. z tego co wiem jej pragnal calym soba

Gość kaska_mikk
xb xb jest sie czym chwalic ze jestes jak publiczna toaleta, na skinienie kazdego faceta

Gość zxzx
nie, wystarczy pare ruchow reka... ale nie zawsze ma wytrysk

Gość Jurny 40stolatek
Wzięłaś sobie impotenta albo pedała. Normalny facet na widok gołego tyłka kobiety ślini się co nie miara. Może mu się nie podobasz fizycznie bo jesteś już za stara?

Gość mozliwe ze jest
aks pewnosc, ze nie jest gejem? bo ci tego nie powiedzial. kobiety w Posce sa takie nieswiadome tego co sie dzieje, a pozniej mecza sie w takich zwiazkach...przez lata, czasem nawet maja z nimi dzieci, tylko dlatego, ze oni nie maja odwagi sie przynzac, a one wola wierzyc, ze tak nie jest... ja zapytalambym go wprost i tyle.

Wiec mozesz zrobic tak jak ja, kup penigre ale te male opakowanie i dawaj mu codziennie jako jakies tam witaminy powiedz mu ze sama bedziesz jemu je podawac bo boisz sie ze on nie wezmie albo zapomni, poczekaj jakis czas i zobaczys sama czy dziala, nie zwracaj uwagi na docinki innych i nie martw sie to nie w tobie jest wina nie zadreczaj sie. Moja droga to juz taki wiek ze facet mniej sie ztara i przechodza kryzys akurat musisz z nim to przzejsc i nie rob awantur badz taka jak zzawsze a na alleegro kup wibrator :D