Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felek melek

A jakie sa kobiety barany zwłaszcza w łózku??

Polecane posty

Gość felek melek

poznalem taka jedna spod barana ciekawe jaka jest

Gość felek melek
miałem dziewczyne spod panny i była do niczego 1 pozycja caly czas i lezala jak kloda a mam nadzieje ze ta nowa bedzie lebsza

Gość baranay obojga płci
mogły by sie pieprzyc cały czas wiec sie nie martw

Gość hkxcj.
Baranki w lozku sa temperamentne,ogniste nie boja sie eksperymentow, tworcze !!!!!Sama jestem z pod znaku barana wiec .....:)

Gość vito carmeloni
barany są non stop napalone bardzo aktywne w łózku kreatywne i uwielbiają eksperymentować nie mają zachamowań mogą zajezdzić człowieka na śmierć ;) Byłem z dziewczyną baranem przez 3 lata i były chwile kiedy nie wyrabiałem bo ona mogłaby się bzykać 24 h. W łózku tajfun. Czasem czułe kochanie a czasem sex na granicy gwałtu. Nigdy mi nie odmówiła. Oral w jej wykoniau to był majstersztyk. I najlepsze, że byłem jej pierwszym facetem i przy mnie sie wszytkiego nauczyla. Po prostu taka natura, bardzo pobudzona seksualność i ognisty temperament. Teraz jestem z laską spod znaku Panny, która przede mna miała kilku patrnerów i jest gorzej niż kiepsko. Mało aktywna. Nie chce zamieniac pozycji, najlepiej w misjonarskiej. Loda może zrobić przez minutę a później jej już się nie chce. Jeżdziec przez minutę bo ją męczy. Sex tylko w łózku, a już absolutnie kategorycznie NIE w plenerze. Leży tak na plecach z zaciśnietymi oczami i kwili cichutko... czasem mam wrażenie, że się modli. Ogólnie świetna dziewczyna ale w łózku gorzej niż przęcietna. :O

Gość no jak to jakie
ognise i temperamentne, sama jestem barankiem to wiem najlepiej, sex jest baaaardzo istotny , no i musimy mieć wytrzymałych partnerów zdecydowanie ;)

Gość ja tez baran
szybko sie podniecam wystarczy chwila i juz jestem gotowa nawet czasem nie potrzeba mi zadnej gry wstempnej zrzucam ciuchy i juz!! ale sa rzeczy na ktore sie nie zgodze i nie chodzi tu o oral bynajmniej:-)

Gość ja tez jestem
kobieta - baran ;) sex - min. 2x24h ;-)

Gość hkxcj.
Taka juz nasza natura Mozemy zawsze,wszedzie i o kazdej porze dnia,nocy :) uwielbiamy sex :D

Gość kaaczuszka
vito carmeloni przykre to co piszesz...moze nie umiesz jej zachecic...moze tej ognistej wcale niczego nie nauczyles..mogles miec farta wiele zelezy od faceta, trzeba umiec o tym rozmawiac...nie wierze za bardzo w to co piszesz o obecnej partnerce..latwo ci ja objechac a nie lepiej nad tym tematem popracowac?

Gość vito carmeloni
Pracuję nad nią od pół roku. Problem w tym, że ona by tylko brała. Uwielbia długa, namietną grę wstępną, minetkę mógłbym jej robic godzinami i jest super dopóki to ja się wokół niej uwijam. Jak idzie w drugą stronę to jej mina kwaśnieje. Loda mi robi raz za tydzień przz minutę bo dłużej jej się nie chce. Possie go chwile i znów wali się na plecy i patrzy na mnie z wyczekiwaniem. Pozycje: misjonarska tylko zwykła na pagony, nie bo ją boli od tyłu nie bo nie lubi ewentualnie na łyżeczki na jeźca chwilkę bo zaraz zmeczona Nie lubi eksperymentować. Zaczynam lizać jej tyłeczek to mnie odgania, liże jej stopy to każe mi przestać, obcieram się kutesem o jej piersi i zaczyam hiszpana to patrzy na mnie jak na świra. Jak jej raz wytrysnąłem na brzuch, piersi i kilka kropli na twarz spadło to wystrzeliła do łazienki sie myć jakbym na nią naszczał. Gdybym byl taki beznzdiejny jakim mnie przedstawiasz tobym ją kopnął w dupe już dawn temu. Ale poza łóżkiem to fajna dziewczyna i dlatego robię wszytko, by trochę z niej wykrzesać. Z tym znakiem zodiaku coś musi być bo to moja druga "panna" w zyciu i doświadczenia podobne.

Gość becker
rogate są :D

Gość vito carmeloni
I nie twierdzę, ze tamta ognistą wszytkiego JA nauczyłem. Sama się nauczyła kochając się ze mna przez 3 lata. Chodziło mi o to, że jak kobieta ma wrodzony temperament i uwielbia sex to nie musi mieć wielkiego doswiadczenia i wielu partnerów, by być świetna w łózku. Wystarczy zapał, kreatywnosc i chęć do nauki. Barany to wszytko mają i dlatego są tak rewelacyjnymi kochankami. Tamta, która była dziewicą bije na głowe obecną, która miała przede mną kilku partnerów w tym dwóch z kilkuletnich związków. Po poprstu brakuje jej tej iskry i ognia. Jakby nie potrafiła bawic się sexem i sę wyluzować, choc jak z nia gadam to mówi, że ona tak przezywa przyjemność. :O Jakbym miał porównac to z kobita baranem było piekło i niebo jednocześnie. Mogłem robic co chciałem i wiedziałem, ze Ona odpowie na to z zaślepiającą namietnoscią. Czasem miałem wrażenie, że jeszcze chwila i łózka stanie w płomieniach. Z kobita panną mam deikatnie mówiąć salę operacyjną. Pozdrawiam.

\"Barany to wszytko mają i dlatego są tak rewelacyjnymi kochankami.\" :classic_cool:

Gość kuulka
ja jestem baranem :) nie jestem idealna ale nie mam kompleksów, powodzenie miałam zawsze i zawsze wykorzystuje swój wygląd :) uwielbiam flirtować, kusić....seks...mmmm....oralny...analny...normalny....czasami załuje że jestem singlem i nie mam tego regularnie...

Gość pastelowy kot
ja jestem bliznieta a z owca byłem i faktycznie ma ogien...ale do moich fantazji nie dojrzała przez 2 lata

Gość pastelowy kot
kuulka musisz to zmienic...po co sie meczysz? gonia a ty skad?:)

Gość pastelowy kot
Gonia...Śląsk...Masakra odległosci...a moze szkoda...