Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrs D

Czy calowanie stop kobiet nie jest upokarzajace dla facedow?

Polecane posty

Gość gość
podnieca mnie to mialam kiedys takiego jacka 50l. z wawy calowal stopy jak szalony fajny byl i przystojny i czysciutki instruktor nauki jazdy:-))) OJJJ AZ MILO WSPOMNIEC

Gość gość
To nie jest poniżające dla faceta, my tak tego nie odbieramy, całowanie stóp to fajna zabawa, zadbane stopy kobiece są seksowne delikatne. To niby masochiści w ramach poniżenia to robią ale też wątpię by było to dla nich poniżające. Dla zwykłego fetyszysty to jest frajda a dla kobiety hmm jak Was panie rozbolą stópki po ciężkim dniu to po kąpieli poproście swego faceta o takie pieszczoty i masaż aby sie przekonać czy Wam to będzie odpowiadało.

Gość gość
o boshes bym chyba odleciała po takim masażu ...wrrrr......

Gość gość
Jak facetowi sprawia przyjemnośc całowanie stóp, ssanie paluszków to mu pozwól. Gdzie tu upokorzenie, jak on to np. lubi.

Gość gość
jestem facetem i mnie to kręci.

Gość 60 latek
A ja całuję stopy mojej 60 letniej żony,a nawet całowałem przyjaciółce żony latek ma ona 65 myślałem że odleci z roskoszy

Gość gość
stópki oczywiście zadbane bezżół tej zrogowaciałej skóry na piętach są dla facetów wielkim fetyszem , a gdy dodatkowo są w cieniutkich czarnych nylonowych pończoszkach takich dopaska to można z rozkoszy o szaleć wszystko oczywiście czyśiutkie

Gość gość
Mój mąż powiedział mi że dojrzał do przeprosin mojej mamusi. Chce przeprosić mamusię,bo kiedyś wyzwał ją od k***w. Powiedział że przeprosi całując ją po nogach i chce to zrobić przy świadkach,czyli ma być jeszcze moja najlepsza koleżanka

Gość gość
Czy przeprosiny się odbyły?

Gość gość
Tak, zapuszczone w granatowych mokasynach:P

Gość Kocham kobiece stopki
Jestem facetem i uwielbiam calowac piescic wylizac miedzy paluszkami kobiecie stopki fakt ze kobieta dominuje nademna dodatkowo mnie podnieca jezeli to jest upakazajace to widocznie ten stan ducha mnie zachwyca moze to byc calkowicie obcz mi kobieta kiedys niewytrzymalem i poszedlem do profesjonalistki i calowalem jej stopki z godzine bylem jej podnuzkiem bylo cudownie jezeli w poznaniu sa kobiety co chcialy by facet tak je ubustwial to zapraszam moj meil cichy175@op.pl mam 39 lat fote oczywiscie przesle