Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paooolaaa.

mam 19 lat a nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Gość Hoocha
jak tak czytam to wydaje mi sie, ze może jednak nie jestem taka nienormalna... (18 lat ,,nienaruszona" :) ) Czasem mam taką sinusoidę: czuję presję i chcę już wejść w ,,ten świat" a czasem poprostu odzywa sie moja natura i myślę, że warto czekać, bo jak już sie doczekam to bedzie coś niesamowitego, niezapomnianego i wyjątkowego. Mam nadzieję, że nie ulegnę tej presji, bo już słyszałam pare razy, że przez to jaki ma stosunek do pierwszego pocałunku i bycia z kimś, wzbudzam szacunek u innych. Swoją drogą usłyszalam też od mojego przyjaciela, że wolałby chyba tak jak ja niż tak jak w jego przypadku zacząć młodo i nie móc wyplatać się z kolejnych okazji DO. W jego przypadku taka postawa sprawia mu same problemy. A JEDNAK gdy patrzę na moich szczęśliwych, zakochanych znajomych i widzę jak grono ,,nienaruszonych" się zawęża jakoś mi tak... smutno... Bo przecież ja też zasługuję na prawdziwe uczucie:P I denerwują mnie teksty : jestem brzydka, gruba i nieciekawa, dlatego nikt się mną nie interesuje. Ja jestem ładna, szczupła i ciekawa, a jakoś nie odczuwam zainteresowania swoją osobą. Ale tak jak powiedziałam. Warto czekać :)

Gość nElLiii
Ja w czerwcu skoncze 18 lat i tak samo moge się pochwalić że nigdy się nie całowałam .to jest dla samej mnie dziwne ze tego nigdy nie zrobiłam a uwierzcie że naprawde miałam wiele okazji .za każdym razem kiedy chłopak próbuje się do mnie zblirzyć pocałunkowo odczuwam pewien dyskomfort , najchętniej w tym momencie chciałabym uciec , jak najdalej .Albo jak chłopak chce się zemną umówic ,to zawsze odczówam strach ,że moge tej osobie się nie spodobac i z gadki i z wyglądu , i tak jest za każdym razem. nie wiem co mam z tym prooblem zrobic może po prostu za bardzo przesadzam , już sam nie wiem . po móżcie ?=/????

Gość 19latka.....
ja tez mam 19 lat ale juz sie całowałam. Oj pierwszy pocalunek to nic strasznego. Ale pamiętam, że tez bardzo się bałam, że nie bede umiała itp. ogladałam nawet filmiki jak ludzie się całują haha :D

Gość :)))))))))))
No ej! żałuj... się boisz, ale jak nie spróbujesz to potem będzie jeszcze gorzej z biegiem czasu... już oni Cię nauczą ;D

Gość fdgfdgfg
ja do dzis pamietam moj pierwszy pocalunek...mialam 15 lat, pamietam miejsce i chlopaka ktorego nie moge odrzalowac do dzisiaj a minelo ponad 10 lat

Gość katarina_ola
o jezu a ja myslalam ze to ja bylam stara dziewica :D pocalunek-18 lat pierwszy seks 19lat(ostatni dzwonek ;)

Gość Marioooooolka
Podejdz do jakiegoś kolegi, który Ci się podoba i darzy szacunkiem, zblizcie się do siebie i w końcu pocalujcie się.

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora :D

Gość gość
Zazdroszczę:) ja całowałam się z wieloma chłopakami, nie znam nawet ich liczby a jak poznałam mojego męża żałowałam tego bo pocałunek z nim być inny niż wszystkie tamte :) lepiej czekać na tego jedynego:)

Gość gość
a ja mam za niedługo 22 i też się nie całowałam. Tzn raz jak żegnałam sie z kolegą, miał byc pocałunek w policzek,a cmoknęliśmy się w usta :D ale to się niie liczy, nie wiem moze to specjalnie zrobił.

Gość gość
a ja nie lubie sie calowac z jezyczkiem i przez to jestem sama:-(

Gość gość
Stara dupa.

Gość całusek01
Kochana, jak nie chcesz próbować to jak ma kogoś pocałować. Albo się chce albo się nie chce.

Gość Fajny_gość
No ludzki odr******ie bój się. Każdy potrafi całować. I nie martw się, na imprezie, jeżeli ludzie piją, na pewno nie pozna. ;)

Gość gość
w całowaniu się czy pierwszym razie nie ma nic magicznego a jeżli jest to bardziej w całowaniu niż w pierwszym razie - to tylko kawałek błonki nic więcej nie wiem kto nadaje temu tyle mistycyzmu - to tak jakby nazwać pierwszy wyrośnięty stały ząb niewiadomo czym... a to tylko kurde ząb! Ja nawet nie pamiętam swojego pierwszego pocałunku... wiem z kim ale jak to było?

Gość gość
A ja mam (prawie) 21 wiosen i jeszcze w orginalnym pudełku. Byłem tylko raz na randce za gnoja (gimbaza) z dziewczyną o rok starszą ode mnie i po 10 minutach koniec. Wiecie co? P*****le to:) A wy przezywacie jak by to była matura :) Jak bedzie wam pisane zostac samotnym pustelnikiem lub zakonnicą to tego nie zmienicie. Pozdro

Gość Fajnychlopak

Prawie 9 lat później...odkopowuję temat :P.

Też się nie całowałem nigdy. Mam 18 lat, cóż... Kiedyś to nastąpi, trzeba czekać ❤️

Gość Fajnychlopak

Sry, 5* (nie przewinąłem do ost strony) 😛

Pozdrawiam wszystkie singielki :)) 

Gość gość

a co takiego w tym całowaniu , wymiana wzajemna bakterii próchnicy i pasożytów. Dezodorant do ust koniecznie wskazany..

Nie ukrywać tego przy innych , nie widzą ..

Gość 111

ja to kijem nie dotkne

Gość 111

nie wiadomo z kim sie calowaly