Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość digame

Polki zwiazane z obcokrajowcami - sa tu takie??

Polecane posty

Gość digame

Jakiej narodowosci jest Wasz partner? Czy jego rodzice, znajomi Was akceptuja?

Gość wejdz sobie na dzial
za granica ... tam co jedna ma jakiegos obcokrajowca :P

witam. Amerykanin. Nie ma problemu z akceptacja rodzicow. Przyjaciele tez spoko, co wiecej wiekszosc tez w "miedzynarodowych" zwiazkach

Moj jest Anglikiem. Pozbnalam na razie jego ojca i spotkalismy sie po raz kolejny. Wydaje mi sie, ze przyjal mnie dobrze.

Gość go your own way...
digame czytasz mi w myślach, taki sam temat chciałam założyć :) też jestem ciekawa, chociaz nie mam partnera w ogóle - dorzuciłam propozycje obcokrajowca własnie i teraz coraz częściej się nad tym zastanawiam :) czekam z niecierpliwością na odpowiedzi

Gość go your own way...
odrzuciłam *

Gość digame
Co to znaczy, ze odrzucilas propozycje obcokrajowca?

Gość digame
A nie macie wrazenia, ze rodzice i znajomi patrza na Was troche z gory? Sa uprzejmi, ale mysla sobie swoje?

Ja mysle, ze wszyscy rodzice patrza troche z gory na wybranke/wybranka swoich pociech, niezaleznie od tego, skad sa. Tym bardziej, jesli pochodza z dwoch roznych kultur, ktorych nie znaja.

Gość go your own way...
pracowałam przez wakacje u niego juz drugi raz, fajny facet, po 30 /troche stary/ uwodził komplementowal, nie powiem zeby mi sie nie podobalo :) wrecz przeciwnie, zaproponowal zebym zostala, ale ja zwialam dalej na studia do polski... nie wiem tak do konca o co mu chodzilo, a teraz wzielo mi sie na wspominki i sobie gdybam :)

ee tam - Anglik, Amerykanin... jakies dziwne jestescie.... Ciapatego byście sobie znalazły bo jakichś zbyt normalnych facetów macie :P

komiczne- znow ty chamie? nie mowi sie ciapaty, tylko Azjata!

mnie też miło Ciebie widziec... Nie wiedziałem, że np. obywatel Egiptu jest Azjatą, ale moze jakąś inną geografie mialismy w szkołach.. tzn Ty jakąś taką w amerykanskim wydaniu :P

Gość mmhhh
ja jestem z anglkiem

Widac, zes sie przez lata ze swej wioski nie ruszal. A szczekaj sobie z twym burkiem uwiazanym na lancuchu w budzie.

Gość mmhhh
jestescie zazdrosni,ze wolimy ich niz takich burakow jak wy, to was najbardziej boli, ze dziewczyny wiaza sie z obcokrajowcami,a was zadna np, angielka nie chce

Gość digame
NIe zwracajcie uwagi na zaczepki jarka i komicznne. Najwieksza kare dla nich jest totalne ignorowanie ich wpisow, nawet tych obrazliwych.

coz Jareczku ty mozesz o swojej watpliwej "dziarze" to i my mozemy...a jak ci zal dupe sciska to moze skorzystaj z propozycji komiczne i znajdz sobie ciapatego

Pogadaj sobie Jareczku- a ty niestety nikogo nie dupczysz, bo nawet dziewczyny nie masz, wiec zal ci dupe sciska!

Gość mmhhh
skoro wszystkie polki takie sa jak ty biedactwo znajdziesz sobie dziewczyne. a moj chlopak nie jest menelem, ma wiecej klasy niz ty i cala banda popaprancow razem wzieta

Jareczek sobie znajdzie jakas panne we Wiedniu...i bedzie dupczyl zagraniczne

Gość digame
Dziewczyny, prosze Was, nie wdawajcie sie z nimi w dyskusje, po co robic z topicu szambo. Napisza jeden post, drugi i jak nie bedzie odzewu to sie zmyja.

digarme dlaczego masz wrazenie, ze rodzice patrza na ciebie z gory?

"a was zadna np, angielka nie chce" z angielkami jest ten problem, że mozna przy nich wyjsc na impotenta, bo mozna mieć problemu z erekcją na widok mieszanki urody konia z mopem... akurat miałem pare nie Polek, ale przeciętnej Angielki zadalnie sterowanym kijem przez szmate bym nie tknął

Gość go your own way...
oj Jarek czytając niektóre posty Twoje mialam Cie za odrobine mądrzejszego, ale cóż.... a co do wschodzniej granicy to tam akurat sama "świętość" szczególnie przy drogach :P

" digarme dlaczego masz wrazenie, ze rodzice patrza na ciebie z gory" bo są koszykarzami i maja po 2 metry wzrostu :P

Jarek - tu nie trzeba nikogo prowokowac... ja nic nie napisalem i juz od chamów mnie ta kulturalna pani zwyzywała :D

well then jog on and don`t come back!