Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Happy Freeta

Zna sie ktos na Windows XP?

Polecane posty

Mam w domu dwa komputery.Na jednym mam oemowego Windowsa XP, a drugi jest nowy.Chcialabym w nowym zainstalowac XP tylko na 30 dni, bo nie moge go aktywowac.Jak to zrobic, zeby dzialal?Pliss pomozcie

Gość aktywuj
:classic_cool:

Tak, oryginalny.Kupiony razem z komputerem.Kosztowal ponad 600zl, a ja tego gowna nie moge zainstalowac na innym komputerze.Co mam zrobic?jak chce to aktywowac to wyskakuje komunikat, ze liczba uzycia kodu produktu zostala przekroczona

A jak sciagne to bedzie dzialalo? Ni bede kupowala drugi raz tego samego Windowsa...Nie mam kasy na takie rzeczy...Jaro, z tej podanej przez Ciebie strony moge sciagnac klucz?bedzie to legalne?Jak to zrobic?kosztuje to cos?

klaknetalam na Windows XP professional(a mam home edition).sa tam jakies kody.Moge ich uzyc?czy musze poszukac do home edition?Nie ma to jakis nigatywnych skutkow prawnych?

nie ma możliwości zainstalowania jednej kopi systemu windows xp i aktywowania jej na dwóch różnych komputerach no oczywiśce zawsze, przy zmianie sprzętu, trzeba wyrejestrować stary system aby móc go aktywować na nowym komputerze. więc tylko jakieś cracki... albo przerejestrowujesz windows ze starego kompa na nowy :P przecież klucz professional nie będzie działać z wersją home edition :O trzeba trochę płytę instalacyjną przerobić... o ile dobrze pamiętam

Na domiar zlego cos mi sie komp pieprzy chyba teraz.Nie moge wogole tego otworzyc...Jaro, pliss moglbys mi skopiowac te klucze?

ja kupiłem widows razem z komputer , po 30 dniach wyświetlił się napis gdzie zadzwonić by otrzymać kod aktywujący. Zadzwoniłem i miła pani podała mi kod chyba 30 liczb, wpisałem w odpowiednia rubrykę nacisnąłem ok i działa

no to na drugim to już tylko nielegał, 40 zł wgrywa mój znajomy informatyk

Gość sojak
problem jest taki ze poprzedni windows nie dziala bo jest zrobiony pod konfiguracje pierwszego kompa:) pewnie masz acera:)

Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie zaraz roztrzaskam ten komputer...Najpierw na torrentach nie moglam sie zalogowac, a teraz nie moge nic otworzyc tam i nic nie chce mi sie otworzyc w drugim oknie...Musze ochlonac bo mnie szlak trafi...Wroce tu pozniej.Jaro dzieki, naprawde.Wiem teraz mniej wiecej jak robic...Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi