Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Słuchawki wypadają mi z uszu

Polecane posty

Nie wiem co z tym zrobić. Może mam inną budowę ucha niż inni, ale wystarczy mi mocniej ruszyć głową kiedy mam słuchawki i od razu wypadają. Macie jakieś sensowne rady?

Gość też tak mam nawet bez ruszania

Gość Co kropelka sklei
żadna siła nie rozklei! :p

kup sobie Creative EP-630 lub EP-635 tylko kupuj oryginalne bo na allegro jest pełno gówno wartych podróbek. na oryginalne dają roczną gwarancję creative, mają blister i dwie dodatkowe pary silikonowych wkładek

--> Antoinette Wpisz sobie nawet w google "słuchawki" znajdziesz całe mnóstwo sklepów interentowych. Ja widziałem takie i w saturnie i media markt..

Gość zomk digi donk
pedro** craetive ssie

>zomk digi donk no to wiedz też że EP-630 to konstrukcja Sharpa, bardzo udana zresztą. twoje "creative ssie" nie ma żadnych argumentów EP-630=Sharp MD33=EP-635=Sennheiser CX300 konstrukcja ta sama, dźwięk bardzo podobny, zawsze wysokiej jakości :) > Myrevin > Rok gwarancji jest niezgodny z kodeksem cywilnym. powiedz to handlarzom allegrowym i innym z internetowych sklepów :o

Gość zomk digi donk
ok słuchawki są w porzadku ale creative generalnie ssie nawet wąłsnych konstrukscji nie maj tylko biorą licencje

>zomk digi donk co do mp3 playerów na pewno się zgodzę, ze sterownikami do dźwiękówek wiem że są problemy. gdzieś czytałem że mieli też jakiś fajny mp4 player ale elektronika nie crative'owa tylko ta co w iriverze clix :o:) creative ssie ale nie na całej linii :P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość Pianeksesggg
Oto rozwiązanie problemu wypadania Specjalne pianki do słuchawek dousznych/pchełek. ZASADA działania jest prosta: 1. Zgniatamy pianki 2. Wkładamy do uszu 3. Robią się mięciutkie i dopasowują się do kanału słuchowego 4. Teraz już nic nie wypadnie nawet przy mocnych wstrząsach Link do pianek: http://allegro.pl/pianki-do-sluchawek-jak-comply-shure-gumki-gabki-i2815714747.html