Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inglotka007

INGLOT-zapytasz? Odpowiem! Darmowy makijaż Sz-n

Polecane posty

Dziewczyny/Kobiety pracuje na stoisku firmowym INGLOT, intersuje się wizażem. Podpowiem jak sie malować, co wybrać i zaprosze na DARMOWY MAKIJAŻ:) Dla Ciebie frajda, dla mnie tymbardziej:) Kocham TO:)

ja chciałam zapytać jak to jest z tymi makijażami na firmowych stoiskach inglot? niby są do tego odpowiednie stanowiska itd ale czy to jest darmowe?można samemu poprosić o wykonanie makijażu?

Regulamin wręcz rozkazuje malowac klientki o ile oczywiście sie zgodzą:) W rzeczywistości jest tak- kto to lubi-zaproponuje, kto za tym jie przepada-bedzie siedział cicho:) Jednak mimo wszystko zawsze mozna poprosic o wykonanie próbnego makijażu, trwa on mniej wiecej minutke:) ale zdecydowanie pomaga przy doborze kosmetyku:)

ja mam pytanie odnośnie palet czy mozna ją samodzielnie skomponować??? ile mniej więcej kosztuje paleta - 4 cienie, 2 pudry, 1 róz??? trzeba ją zamówić czy kupuje się ją od razu??? i czy na każdym stoisku jest dostępna taka usługa??? z góry dzięki za odpowiedź

Palete komponuje sie na miejscu, z tym że jest ona dostępna tylko w GALAXY. Na moim stoisku firmowym znajdującym sie w innym punkcie Szczecina jeste możliwosć złożenia również na miejscu pallety, lecz tylko z cieniami( 3szt-25zł, lub 5szt-35zł)