Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

8.03 DZIEN KOBIET jak spedzacie to swieto

Polecane posty

robicie z tej okazji jakas impreze? czy przyjmujecie od mezczyzn kwiaty i traktujecie jak normalny dzien ? :) pochwalcie sie co dostalyscie .

Gość rodddff23
ja mam dzis urodziny:) 22:)i dzien spedzam w pracy, zaraz wlasnie do niej wychodze:(

ten dzień spędzam jak każdą sobotę :] tak naprawdę dzień kobiet może być codzień a nie tylko 8 marca

Gość krysia_23
mój mężczyzna jest daleko. Siedzę w domu :(

ja tez dzisiaj pracuje :/ rodddff23 -wszystkiego dobrego z okazji urodzin !!

Gość
kwiaty przyjmuję, dostałam kwiatu na razie trzy, spędzam w pracy, generalnie nie obraziłabym się gdybym nic nie dostała bo Dzień Kobiet to przeżytek socjalizmu :)

Ja już jestem w pracy, dostałam już kwiatka od chłopaka współlokatorki, szefa i kolegów z pracy:) Ze swoim facetem oczywiście się nie zobaczę, bo nie mamy czasu:o

Ja dostałam od Mojego Kochania duuuuże opakowanie czekoladek MERCI, teraz śpi, bo wrócił nad ranem z pracy, a potem będzie dalej remontował mieszkanie, nie będzie imprezy, ale wieczór już będzie tylko dla nas. :)

ja obudzilam sie rano a obok lozka stal w wazonie kwiatuszek :) nawet nie slyszalam w nocy zeby wstawal z lozka zeby dac ten kwtaek :) zaraz jade na caly dzien do pracy.....:/ale poranek byl bardzo sympatyczny