Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak robi...

Mama nie chciala wziac mi prostownicy na raty po 3.30gr

Polecane posty

za jedną rate, w ratach na 20mcy... Powiedziala ze nie wezmie bo dopiero od 12 kwietnia będe dostawac wlasne pieniądze za spiewanie na weselach wychodzi 300zł co sobote....kazda sobota!!! Najlepsze jest to ze zaluje swojej córce 3,30 co miesiąc...ale nawet nie to! Po prostu zeby pokazała zarobki bo to na raty....to nie:( ehhh Moze przezywam ale naprawde czuje sie jak debilka...;/ Mam 17 lat. Żalują mi wszystkiego... Włosy to prostuje sobie żelazkiem bo co mam robić...;/

a może jej siara wziąć raty po 3,30 :D jak dostaniesz 300 zł to sobie kup bez rat;)

Jaka siara..... Mojemu bratu dała na telefon i to nie na raty tylko odrazu zapłata gotówką 600zł....Ehhh;/ Tak chcialam miec prostownice. Nie wiem tyle czekałam na prostownice...to moze uda mi sie jeszcze poczekac do tego 12 kwietnia;/

Gość jak na 17 lat
jesteś strasznie dziecinna, no sorki chcesz to musisz miec, jak w przedszkolu kurczę

Gość dwqdeewqdwqedd
dlaczego jest dziecinna,jej brat ma komorke za 600 stow , a ona nie moze miec prostownicy?nie dziwie Ci sie, ale ja miałam taka sama matke, mojej siostrze dałąby wszytsko, mi wszystkkiego szczędziła, tez czułam sie gorszą corką, mniej kochana, ale teraz juz z nimi nie mieszkac -z rodzicami i na szczescie utrzymuje sie sama!!

Gość dwqdeewqdwqedd
mamusia najwyrazniej jest zazdrosna o Ciebie, moze nie chce kupic prostownicy bo bedziesz ładniej od niej wygladac,jakas dziwna jest , nie przejmuj jej sama, sobioe kupisz! a powiedziałąs mamie, ze brat dostał komorke za 600 stow?a ty nie mozesz miec prostownicy na raty??????!!!ja bym na Twoim miejscu jej powiedziała, niech zobaczy jak niesprawiedliwie traktuje swoje dziec! a co Twoj brat jest jakis lepszy?czy co?bardziej go kocha?

Gość dwqdeewqdwqedd
powiedz tylko mammie, ze czujesz sie niesprawiedliwie traktowana i tyle !!powiedz ok kupie sobie sama, ale brat dostał komorke za 600 zL!!!