Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjdlghfdgh

pas neoponowy

Polecane posty

Gość fjdlghfdgh

hej, chciałam zakupis pas neopronowy, aby stosowac go podczas aerobiku, czy ktos z Was korzystał z tego pasa? Są jakies rezultaty? Zwiększa spalanie tkanki tłuszczowej? Pozdrawiam

Gość matylda ***
Ten pas wcale nie odchudza. Zjadłam pięć sztuk ni w ogóle nie schudłam:O

jak chcesz kupic to kup najlepiej jakis oryginalny a nie na alllegro za 10 zł. On dziala i mozesz go stosowac kiedy tylko chcesz, najlepiej na gole cialo, a zamiaqst aerobiku polecam bieganie, marsz, bieznia rower itd

Gość fjdlghfdgh
ale dlaczego zamiast aerobiku? aerobik jest zły? Moj trening trwa 60 min, gdybym biegła dłuzej niz 10 min byłabym juz na tamtym świecie....

aerobik to cwiczenia w celu podtrzymania kondycji i wagi ale zeby schudnąc potrzebne sa cwiczenia aerobowe a to nie aerobik, nie chodzi o to czy bedziesz biegac szybko czy bardzo powoli ale o to by cwiczyc min 45 dziennie np mozesz sobie chodzic troszke szybciej z wciagnietym brzuchem owinietym pasem i tak 45 min co dwa dni a w pozostale dni moze byc aerobik. Schudniesz napewno i jeszcze dobrze jest pic duzo wody czym wiecej tym lepiej np 3l no i pomocny bedzie tez spalacz tluszczu l-karnityna albo therm line II

Gość fjdlghfdgh
a co to sa cwiczenia aerobowe? po aerobiku wychodze taka zmeczona ze az sie ze mnie leje... a jak wsadze dupe na rowerek to i tak siedze tylko nogi pracuja, a na aerobiku wszystko

CWICZENIA AEROBOWE TO TAKIE O JAKICH PISZE CZYLI ROWER MARSZ TRUCHT BIEGANIE BIEZNAI ITD, aerobik cie meczy ale nie spalasz przy tym odpowiedniej ilosci tluszczy zeby schudnąc, Rowerek mniej męczy ale lepiej dziala. Pozatym mozesz stosowac zamienniki np jeden dzien rower na drugi marsz trzeci aerobik 4 bieganie itd wazne zeby trwaly nie mniej niz 45 min

hej a ja kupilam spodenki neoprenowe a brzuch owijam folia spozywcza...co myslicie o pomysle z folia?