Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dluzej tak nie wytrzymam ....

Brak orgazmu, brak ochoty na seks ... czy to sie kiedykowliek zmieni?????

Polecane posty

jestem załamana ... musze się "wygadać" ... od 2 lat współżyje ... dotychczas mialam 2 partnerów ... żaden nie dał mi pełnego orgazmu :( nie wiem co jest ze mną nie tak :( czuje sie okropnie .. Dodatkowo nie mam wogole ochoty na seks ... tzn owszem, czasem mnie "weźmie na seks" ale kiedy jestem blisko z moim partnerem nie czuje tego uczucia pasji i pożądania :( kocham go, chce z nim współzyć ... ale ... Nie kochaliśmy się juz od około 2 miesięcy ... ja nie mam ochoty, on cały czas probuje zainicjować jakieś spotkanie zeby sie kochać, caly czas go zwodzę :( Dodam ze biore tabletki anty :( co mam zrobic, może ktoś miał podobną sytuację .. prosze o rady ....

Gość niedoswiadczony ony
moze to przez te tabletki?? a po co jebierzesz skoro sie nie ruchasz od dwoch miechow?

bo wcześniej robiłam to bardzo często ... dlatego te tabletki. Możliwe że od tabletek .. ale jak rozpalic w sobie ta namiętność? na nowo ... dziś tez zaprosił mnie na kolacje, potem zaproponował ze pojedziemy do niego, a ja oczywiscie odmówiłam, i zacZęła się kłótnia :(

Gość kamelliia
Ja też tak miałam-z moim byłym brałam tabletki i wogóle nie miałam ochoty na sex-nawet zaczełam myśleć,że ze mną coś nie tak-że jestem oziębła i może powinnam iść do sexuologa-ale od kiedy przestałam brać tabletki sex stał się super...i bardzo często mam ochotę....:)

mialam przerwę w tabsach ... i niebardzo pomagało :(

Gość kamelliia
wprawdzie na tabletkach jest napisane,że bardzo żadko jest taki skutek uboczny-ale rozmawiałam tu z kilkoma dziewczynami które też tak miały a jak odstawiły to wszysko wróciło do normy:)

Gość kamelliia
a jak długą przerwę?

Gość kamelliia
u mnie apetytu na ex nabrałam po jakiś 3mieiącach:)

Gość kuklux
Poczytaj w necie o pigułkach anty , pisze tam że czasami skutkiem ubocznym ich stosowania jest obniżenie popędu seksualnego. po prostu powiedz o tym lekarzowi ,niech Ci zmieni tabletki .

Gość a jak jest
z brakiem orgazmu-nawet przy miłości francuskiej go nie masz?

pierdolenie :O brałam 3 rodzaje tabletek. przerwe milam około 3 miesiące ... i nic ... tu chodzi o to ze seks nie jest dla mnie czyms interesującym ... wynika też to moze z tego iż mam niskie uczucie wartosći ... nie chce piescic faceta oralnie bo boje sie ze nie umie, robilam to pare razy ale ani razu nie powiedzial mi ze bylo fajnie alebo cos ... poprostu nic :( musimy chyba zacząć poważnie rozmawiac o tych tematach :O

przy milosci francuskiej czuje przyjemnosc ... ale czy to orgazm to nie wiem :( porpostu w pewnym momencie zaczyna nie to wszystko wkurzać, drażnić i karze przestać:(

Gość zgadzam sie ze farby
to oczywiscie od tabletek z ktorych niestety musisz zrezygnowac. kazdy lekarz ci to powie. oczywiscie wczesniej bedzie namawial na zmiane tabletek, ale z reguly to nic nie daje. zmien metode antykoncepcji a wszystko po kilku tygodniach wroci do normy i nie bedzie cie interesowac czy on mial dobrze czy nie.

nie kazdy facet ci powie ze dobrze mu robisz ustami bo np nie chce cie urazic, moja kolezanka uslyszala od goscia text : skarbie jak ty robisz to cudownie czy to oby napewno twoj pierwszy raz bo wiesz jestes lepsza niz te w burdelu... co bys zrobila po takim texcie? Lepiej jak nic nie mowi :classic_cool: poza tym nie martw sie i uwierz w siebie troszke bardziej, pogadaj z nim powiedz co cie meczy co lubisz czego nie i moze jakos to bedzie🖐️

wystarczyłoby gdyby powiedział "było cudownie .." albo "kocham Cię ..." po seksie ... a tak to on jest zmęczony bo doszedł a ja leże jak ta kretynka bo było mi tylko przyjemnie ... żadnego orgazmu ... Ale dziękuje Przybywam z daleka --> dziś pogadamy, zobaczymy jak to będzie :)

a ja ci powiem tyle, przede wszystkim z nim pogadaj w sensie takim ze sie wstydzisz.... musisz czerpac z tego przyjemnosc i nie myslec o boze jestem za gruba ,pierne czy sie posikam i nie myslec o tym tylko oddac sie w calosci ..... jesli myslisz o czyms innym kochajac sie ze swoim facetem to nie sadze ze dojdziesz. aa jesli boisz sie czy czujesz sie zle to jakby twoj facet czul sie zle to by sie z toba nie kochal i nie chcial byc tyle czasu,ale 2 miesiace to dluga przerwa jak na faceta... wiec lepiej zrob to po swojemu,zapros go ty zrob kolacje milo go zaskosz, kup winko napij sie2 kieliszki przed i nei mysl o niczym tylko o tym jak ma ci byc dobrze,a jak robi cos zle nie dochodzisz to pokaz mu zeby robil tak jak ma robic zebys doszla.musicie rozmawiac na tym zwiazek polega....