Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pplalaa

podsuńcie mi nicki facetów z kafe, którzy...

Polecane posty

Gość mala_istotka23
był kiedyś taki jeden chyba sebas_krk czy cos takiego fajnie się klikało - bo rozstał się z dziewczyną dla mnie mieszka za daleko bo w Krk ( ja Szczecin) maila ma takiego jak nicka

Gość mala_istotka23
w sumie możesz do niego napisać pierwsza na skrzynke ja tak zrobiłam i nawet mi odpisał :)

Gość bybybababa
Ja Wam "polecam" Ofermę. To super facet, naprawdę świetny i zasługuję na najlepszą dziewczynę. Kiedyś z nim rozmawiałam pewien czas, ale niestety mam od paru lat Swojego Faceta. Jak go gdzieś wytropicie - proście o nr gg.

Gość bybybababa
"Oferma jest świetny ale nie do zdobycia" Do zdobycia, do zdobycia... :) Gdyby nie mój facet - ja bym się z nim umówiła i sądzę że raczej bez większych problemów, gdyż rozmawialiśmy o tym. Myślę że mogłaby go nakłonić do tego jakaś fajna dziewczyna.

Gość mala_istotka23
do złośliwa w garsonce spoko załatwię że to on do Ciebie napisze ... podam mu Twój adres :) koleś to taki typ intelektualisty , ma poczucie humoru może w twoim typie ?

Gość a western
ma któraś z was maila do niego?

Brzydak popatrz jaką mi opinię wystawiono na pierwszej stronie topiku, zawsze chciałem być tak odbierany :classic_cool:

"Brzydak popatrz jaką mi opinię wystawiono na pierwszej stronie topiku, zawsze chciałem być tak odbierany" :D, choć teraz to akurat nie jest mi do śmiechu, jestem wkurwiony .

Gość tgggggggggg
Co Ty pierdzielisz? Brzydki nie jesteś, tylko chudy strasznie. Zresztą wiadomo że wcale nie uważasz że jestes brzydki. Gdybyś to wiedział - za nic w świecie nie pokazywałbyś się publicznie w necie.

Jest tylko jeden facet na tym forum,najlepszy ,najprzystojnieszy taki no naj naj.....itd..ale ostrzegam trzymac sie od Niego z daleka bo nie recze za siebie😠:P..jest tylko moj:)

jest nie jest wszystko mamy w głowach nasze splątane wyobrażenia o nas samych popychają nas do wzajemnie sprzecznych działań

Gość Oferma chyba z Łodzi

Gość mala_istotka23
przed chwilą klikałem na GG z sebas_krk i powiedział że odpisuje na każego maila od fajnej laski :) dla mnie on za daleko i troche nie w moim typie

ale to czyli widziałas zdjeciemoze zapodaj mitez na maila awera1@op.pl dawajcie zdjecia tych fajnych chłopaków z kafe:)

Gość mala_istotka23
jego mailik to sebas_krk@o2.pl fotkę skasowałem - wysoki brunet 180 cm , troszkę ciemna karnacja

Gość a ja nie musze sie tym martwic
tu sie normalnie odbywa handel żywym towarem :o