Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaewa

Moj chłopak dotyka innych kobiet

Polecane posty

Gość kobietaewa
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Dały mi wiele. Utwierdziły mnie w przekonaniu,że mam prawo czuć się z tym jego zachowaniem źle oraz że nie mogę już dłużej go tolerować ani protestowac bez konca i rezultatu. Noc minęła mi bezsennie. On milczy, tak jak mu kazałam. Usunął się w cien, by mi " przeszło", bo zwykle przechodziło. Ulegalam jego tłumaczeniom, że to ja jestem sztywna, zazdrosna,że przejmuję się głupotami, a przecież najważniejsze jest to,że on mnie kocha. Zarzuca mi brak pewności siebie. Bo gdybym ją miala, to bym nie byla zazdrosna!! Ten facet totalnie mnie nie zna. Jestem z nim poltora roku, a on nie poznal mnie wcale. Chyba ze tylko udaje i w ten sposob chce zniszczyć wlaśnie moją pewność siebie, narzucić swoj punkt widzenia. Czemu mężczyzni nie są mądrzejsi? Ktoś z was napisał,że potrzebna jest terapia wstrząsowa. Dojrzalam do niej. Bez względu na wynik- teraz nim potrząsę.

Gość trzymam kciuki
nie jest łatwo odejść --- wiem ---- ale próbować trzeba - powodzenia :)

Gość sardynka6
kochana bo to jest proba sil, z facetem trzeba sie silowac az sie z nim dotrze, bo inaczej to on Cie ustawi jak bedzie chcial, bez zadnych skrupulow. tzn nie perfidnie bo on moze mysli ze to nic zlego, skoro to robi od zawsze. ale no trzeba byc nie wpelni rozwinietym emocjonalnie zeby nie zwracac uwagi na to co boli partnera, a wielu facetow takich jest. powiesz mu- boli mnie, przestan tak robic, a on na to- niepotrzebnie Cie boli, nie robie nic zlego i tak w kolko

Gość kobietaewa
Sardynka- tez zauwazylam ,ze do facetow przemawiają czyny a nie słowa. Trudno oczekiwać od nich empatii. Za to zachowania konkretne zrozumieją i z siła się liczą. Więc co? Wyruszam na wojne! Bitwę przegralam, moze wygram wojne

Wiesz ja tak miałam .Zerwałam z nim .Było ciężko ,,,,Dałam radę .Po trzech latach wrócił odmieniony ,Nabrałam się ,na jego poważne podejście do życia :)Pobraliśmy się .I wyszło z niego co najgorsze jak juz wiedział ,że jestem jego żoną .I moje tłumaczenie ,że to nie zazdrość ,tylko upokorzenie zupełnie nie trafiały do niego :(Zresztą inne baby (bo kumlem dla innych był fantastycznym )utwierdzały go w tym .Zwłaszcza te samotne ,co to nie miał ich nikt przytulić ......Uciekaj od niego .Nie skazuj się na życie w wiecznym upokorzeniu .Zycie jest zbyt krótkie .Teraz to wiem :)Tylko teraz jestem już stara :)

mam kolege w pracy ktory sie tak zachowuje...ale nas wszystkie wkurwia tym...tylko starsze babki sie glupio ciesza jak on tak robi... wspolczuje jego zonie obiecalam sobie ze jak jeszcze raz mnie dotknie to opieprze, on nie zauwaza niechetnych reakcji, odsuwania sie itp...

Gość leniwakolka
Noszę w tornistrze kilo mąki ziemniaczanej i udaję przed kolezankami ze jestem dealerem

facet ktory tak sie zachowuje to strata czasu po slubie napewno bedzie zdradzac

Gość oferma
"Jasne- zakochalam się w takim, bo jest czarujący. Sadzilam,że gdy mnie pokocha, ta " przypadlosc" to babiarstwo mu przejdzie." oczywiście że jest czarujący. tylko dlaczego ty egoistycznie chcesz go pozbawić części jego czaru? no i z pewnością dla ciebie się zmieni. co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. przecież każdy czaruś-podrywacz zmienia się dla "prawdziwej miłości" :D

Gość oferma
Oglądam „Allo Allo”, żeby się przygotować do klasówki o II wojnie światowej. :classic_cool:

Gość BĘTA99
uwielbiam jeść zółty śnieg :classic_cool:

Gość kobietaewa
Oferma- nie musisz ironizować. Chyba zauważyles,ze zdaję sobie sprawę z sytuacji i potrafię ją ocenic!!! Co nie znaczy,że łatwo mi się z nią uporac

Gość oferma
a co, mam cię traktować poważnie? poleciałaś na podrywacza i dziwisz się że podrywacz jest podrywacz. :D dla pocieszenia powiem ci że jakby facet znalazł sobie dziewczynę prostytutkę a potem płakał że jego dziewczyna daje dupy za pieniądze też bym się z niego śmiał.

twoj facet obmacuje inne w twojej obecnosci, a ty nawet boisz sie zwrocic uwage ? to ociera się o szczyt asertywności.

Gość elleEE
Tak, można się śmiać... Dziewczyna wie, że facet jest podrywaczem babiarzem, ale gdy z jakiś względów chce, by ona stała się kimś więcej niż przygodą jednego wieczoru, jest niesamowicie podbudowana i wierzy, że spotkało ją coś w rodzaju wyróżnienia to nic, że w takim wyborze faceci tego pokroju kierują się zazwyczaj łatwością, z jaką można panienkę zmanipulować Omota taką pięknymi słówkami, zapewnia, że jest jedyna i wyjątkowa. Dziewczyna wierzy, bo jest zakochana i życia sobie bez niego wyobraża a po jakimś czasie przy każdej okazji musi patrzeć, jak jej facet mniej lub bardziej dyskretnie podbija do innych. Zobojętniała już nawet na poczucie odrzucenia, żalu z powodu braku zważania na jej uczucia. Czuje tylko upokorzenie i wściekłość, gdy widzi pobłażliwy uśmieszek takiej idiotki i poczucie satysfakcji wypisane na jej twarzy. Za tę kompromitację w oczach przypadkowych idiotek, którym facet jej kosztem buduje poczucie wartości, ma ochotę go zabić a potem tamtą. A tak naprawdę pozostaje jej tylko robienie mu wymówek na osobności i usłyszenie, że jest żałosną idiotką, która szuka problemu tam, gdzie go nie ma Tutaj też można przeczytać, jak ludzie do tego podchodzą - ma, czego chciała

" 19:43 kobietaewa Lady- on nigdy by nie pozwolił, by ktos mnie klepał albo dotykał. Pilnuje mnie jak oka w głowie. Jestem fajną dziewczyną. Mam to coś w sobie, mężczyzni lgną do mnie, szukają mego towarzystwa. I traktują mnie z szacunkiem. Nigdy nie zdarzyła mi się sytuacja, by jakiś probował mnie poklepywac!! On to widzi, wie, że pociągam innych. A mimo to, zachowuje się tak, jak zachowuje. I nie jest to zachowanie podyktowane chęcią wzbudzenia we mnie zazdrości. On po prostu to lubi. To dotykanie kobiet sprawia mu przyjemnosc. Dodam,że nie chodzi mu o uwodzenie. To raczej taka maniera. Albo brak klasy, choć on pozuje na takiego z klasą " To się nazywa dyskryminacja płciowa:P.Najlepiej abyś znalazła takiego co byś była przez niego obmacywana przy tamtym a tamten jakby fiknął to bejsbolowego by tak zarobił żeby się nie pozbierał;).Widać że to zupełbny psychol:P.Takim trzeba codzienni lanie spuszczać.

Gość
Hła, hła. Autorko. Litości... Poleciałaś na te jego flirciarstwo i urok, zdawałaś sobie sprawę, że nie do Ciebie jednej tak się łasi. A teraz chcesz go zmieniać? Wiedz, że nie Ty pierwsza, i nie ty ostatnia. Ale to się najczęściej nie udaje. Widziały gały co brały. Chciałaś? Masz. Nie pasi? Zostaw.

Gość emiro
Nie mozesz sie zgadzac na takie traktowanie on nie ma do ciebie wogóle szacunku to tak jak z moim byłym męzem bylo. W koncu sie rozstalismy

Gość zw
watpie zeby sie zmienil, podrywacze zazwyczaj pozostaja podrywaczami (sa oczywiscie wyjatki)

Gość elleEE
a Ty komiczne, co myślisz? :P

Gość w tytule jest
forma poprawna, komiczne :)