Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynek

jak prawidlowo uzywac pudru brazujacego????????

Polecane posty

Gość karmazynek

ja mam fajny puder brazujacy rozswietlajacy ale niewiem jak go uzywc taki puder przeciez jest bardzo ciemny wiec ja go uzywam jak rozu zeby optycznie twarz wyszczuplic natomoast laski mowia ze nakladaja na cala twarz.

Gość czarnainez.
na cala twarz? :| no bez przesady. ja na codzien tez go uzywam jako rozu. a kiedys ide na impreze, lub w lato, zamiast podkladu nakladam go odrobine na kosci policzkowe, koniuszem brody, grona czesc czola (zeby optycznie 'skrocic ' twarrz) i ewentualnie na nos.

Musisz nakładać go za pomocą pędzla do pudru-delikatnie nałozyc małą ilośc pudru-póżniej zdmuchnąć nadmiar z pędzla i nałozyć na kości policzkowe,boki czoła,podbrodek.Modelujesz te partie które chcesz wyszczuplić-poza tym brązera nie używa sie rownomiernie tak jak zwykłego prasowańca-bo wyjdzie ci efekt skwarki z solarium..

Gość kurde ja tez kupilam puder
brązująco rozświetlający ale jakos glupio sie czuje mając go na twarz mimo ze nakładam go tylko na kosci policzkowe. U kogoś mi się to podoba ale u siebie wkurzają mnie te drobinki świecące:-)

Gość karmazynek
mi sie ten efekt podoba :)

Gość a mozecie
dziewuszki, polecić jakis puder brazujacy, ale nie drogi a dobry??:)

Gość juz widze lezenie na jachcie
w drogriach natura jest taka linia na s chyba nie droga mam z niej puder brazujacy i troche rozswietlajacy i jest tak samo dobry jak jego drogie odpowiedniki.

Skoro przeszkadza niektórym z Was brązująco-rozświetlający ze względu na drobinki-to kupcie brazujący matujący-a ten z drobinkami można używać na dekold lub odsłonięte ciało.Z tanich dobre brązery w kulkach ma Vollare czy APC (dostepne tylko przez internet),Ze średniej półki fajny brązer ma Revlon Skinlight (tyle że dużo drobinek)-czy L'oreal.Z drogich bezkonkurencyjny dla mnie jest Guerlain Terracota

Acha..jeszcze jedno..jeśli żle dobierzecie odcień brązera-to ja sie nie dziwię że marnie się z nim czujecie na twarzy..Brązerów na rynku jest tyleeee ze głowa mała.Dla jasnej karnacji można kupić brazer-ktory np.składa sie z kilku odcieni-tzn.mozaika-wtedy łatwo jest stopniować opaleniznę.Poza tym w zimę i na wiosnę-trzeba bardzo uważać żeby nie przesadzić.

Gość kokosia.
co to za bzdury ze vollare i APC mozna dostac tylko w necie??? oczywiscie ze nie!!!!! u mnie APC sa w niektoreych malych drogeriach jak i vollare, poza tym sa na pewno na bazarkach, w sklepikach wszystko po 4 zlote( i tego typu) oststnio widzialm tez na malym stpisku w pasazu w tesco trzeba szukac a nie rozpowszechniac takie nieprawdziwe informacje!!!!