Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz kochani czas na mnie

Porady dla niedoświadczonych -- wszystkich doswiadczonych zapraszam

Polecane posty

proszę o zebranie tu wszystkich erotycznych porad dla kobiety i mężczyzny :) Czeka mnie poważna rozmowa z partnerem na temat naszego zycia erotycznego, przyznam ze nie powodzi nam sie najlepiej ale chcemy to zmienić.on musi nauczyc się czwego pragną kobiety a ja czego mężczyzni .. z góry serdecznie dziękuje

Jarku ja pytam naprawdę poważnie. proszę nie zaśmiecaj mojego topiku, bo bardzo zalezy mi na tym temacie

chodzilo mi o cos innego, np scat :)

Gość rozpustna dzifffka
czy znajde tu kulturalnego pana do milych rozmow we dwoje?

ojj wy nędzni podszywacze .., myślałam ze na tym forum znajduja się doświadczeni mężczyzni, który mogliby napisać kilka rad dla mojego partnera i przy okazji dla mnie ... oczywiscie kobiety takze prosze o opinie

Gość dsfdsfdf
przykro mi, ze sie zawiodlas.

Gość rozpustna dzifffka
poza kasa i samochodem kobiety pragna wiecej kasy, lepszego samochodu i duzo romantycznych przygod

jest tyle rzeczy ktore uwielbiam w wykonaniu mojej kobiety ze ... nie chce mi sie az tyle pisac :P

Gość asiiiiiiiiia
hmm zacznijcie od milej atmosfery np. kolazja przy śiwecach, potem jakis romantyczny film choc z tego mozna zrezygnowac bo facieci nie przepadaja ze takim rodzajem filmow. natspnie szczera rozmowa przy winku. żeby bylo lepiej Ty zacznij, np. włacz miła muzyke i po malu zdejmuj z sibie wszytskie ubrani, gdy juz bedziesz cala naga weź go do sypialni a tam to chyba juz wiecie co robic. no ale jak nie to podam Ci pare przykładów: całuj go po klacie, pozniej zejdz do jego peniska, delikatnie go całuj jesli sie tego nie boisz mozesz go wziasc do buzi. potem niech role sie odwroca, to niech on piesci twoje ciało. a potem final czyli seks.