Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany muminek

do facetów

Polecane posty

Gość zdolowany muminek

Mam dosc,nie jestem brzydka ale tez i nie piekna jak miss swiata ,tez nie glupia ale nikt mnie nie chce i nic mi sie nie udaje!!! Nie jestem takze chuda szkapa ale i nie tluscioszkiem,moj probelm to zbyt szerokie biodra przy waskiej talii.Tzn wiem ze biodra musza byc szersze ale jak dla mnie moje za za szerokie ,no i te boczki ..ech... Charakter tez mam podobno fajny,na brak znajomych nie narzekam.Jestem spontaniczna, z temperamentem ,zawsze usmiechnieta i zdeczka walnieta ,czula,wrazliwa choc udaje twardzielke... No i teraz pytanie:czy zainteresowalibyscie sie taka dziewczyna?Czy mam szanse na znalezienie chlopaka? Wiem ze moze glupio to brzmi ale mam dola i mam ochote isc sie powiesic...:(:(

Gość to sie powieś
no następna ma problem

Gość tu takich jak ty jest 150
i takich też 150-ciu. Spiknijcie sie razem i bedzie spokój.

Gość samotny20
bardzo fajna dziewczyna jestes ja tez nie mam szczescia w milosci

Gość zdolowany muminek
wielkie dzieki za pocieszenie

tylko zdjecie moze tu zadecydowac... takie opisy z regoly nie daja obiektywnego obrazu calosci. ;]

Gość nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez nie mam powodzenia :( tylko ze ja jestem chuda i nie moge zgrubnac ;( prz 170c waze tylko 46 kg ;( okropnosc ;(

Gość samotny20
juz tak jest niby tez nie jestem ostatni i nie mam zlego humoru ale tak sie sklada ze nie mam dziewczyny czasami mysle ze jest dobrze ale i sa minusy tego nie mam do kogo sie przytulic pogadac od serca

Gość zdolowany muminek
to poprzednie bylo z ironia samotny-->skoro fajna to dlaczego nie mam nikogo?tzn trafiali sie tacy co chcieli ale nie polece na 1 lepszego ktory sie nawinie

Gość a czym się
przejmujesz kobieto nie jeden chciałby mieć taką osobę przy sobie:)

Gość valerian
teraz tylko wygląd się liczy więc w tym szukaj problemu....

Gość zdolowany muminek
w sumie to i tez nie rozpaczam az tak starsznie,byc singlem nie jest tragicznie ale bywaja chwile kiedy chcialabym do kogos sie przytulic i wogole... Taka chudzia to i ja bym chciala byc choc na waga tez nie moge narzekac tzn nie mam idealnej ale nie jest zle,wygladam normalnie heheh

Gość samotny20
wiesz mysle ze jestes prawdziwa dziewczyna taka jak powinna byc i masz swoj honor i nie zaczynaasz z byle kim i tego chlopaki sie boja bo nie dajesz sie byle komu

Gość Ja kiedyś byłam
bardzo atrakcyjna z wyglądu. Faceci zwracali na mnie uwagę ale zupełnie nie miałam powodzenia. Po czasie okazywało się że się mnie bali :O Sama nie wiem co gorsze..

Gość valerian
to wyjdz z inicjatywa a nie czekasz..........

Gość zdolowany muminek
"w wygladzie szukaj powodu"jasne operacji plastycznej sobie nie zrobie ,paszczurem nie jestem i az tak zdesperowana nie jestem :) Tylko wkurza mnie fakt ze mam kolezanki ktore np waza po 70 kg przy zwroscie 170 i sa brzydsze a maja chlopakow .Nie powinnam obrazac je bo uroda to pojecie wzgledne ,dlakazdego podoba sie co innego

Gość ona bardzo nawalona
ja nie wiem ile waze, al chce by moj ukochany w koncu wrocul z tej pieprzonej roboty, tesknie z

Gość ona bardzo nawalona
kiedy bedzie 7 rano?

Gość zdolowany muminek
niul bred --->wg bmi mam prawidlowa wage a normalna znaczy ze ani chuda jak szkapa ani barylka poprostu normalnej postury tylko te biodra... valerin---> raz wyszlam z inicjatywa ,owszem spotkalam sie z nim kilka razy ale okazal sie kretynem czerwona pomaranczka--->dla mnie kolega powiedzial ze czasem sie mnie boi hehe ale co ja zrobie ze nie jestem glupia ,slodka idiotka ktora umie tylko trzepotac rzesami i daje jezdzic po sobie kazdemu.mam swoj honor i jesli ktos mnie obrazi czy cos mi sie nie spodoba mowie wprost

Gość samotny20
podobasz mi sie muminku:)))) widze ze masz swoje zdanie z kad jestes i ile msz latek ??

Gość ona bardzo nawalona
mam nadzieje ze zdaze wytrzezwiec do tego czasu. stesknilam sie za moim ukochanym, wracaj z tej durnej roboty, prosze.

Gość valerian
a gdyby faceci raz tylko probowali to co ? swiat by wyginal! teraz takie czasy ze kobiety chca byc podziwiane za pozycje spoleczna i kase a faceci za urode i chca byc podrywani .... takie czasy ja ich nie wybieralem

Gość ona bardzo nawalona
ja nie chce byc podziwiana, chce by moj facet wrocil do domu. po cholere pracuje w nocy_?

Gość zdolowany muminek
samotny20--->20 wiosenek,a skad?hmmm ...moge powiedziec tylko tyle ze czesto jestem w bialymstoku. Doda ze nie szukam faceta na forum ---tak dla jasnosci hehe

Gość samotny20
aha szkoda ja wlasnie jestem z okolic bialegostoku i tez mam 20 latek