Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany muminek

do facetów

Polecane posty

Gość zdolowany muminek
valerin-->nie wiem jak inne ale osobiscie wole byc podziwiana za moje walory wewnetrzne i intelektualne :) Co do facetow to nie szukam playboya,wole byc z inteligentnym a przecietnym niz przystojniakiem i glupim jak stolowa noga :)

Gość ona bardzo nawalona
samotny masz byc blisko kobiety i nie pracuyj w nocy jak moj facet, potem kobiea placze, jak ja, ja placze i pije bo mi smutno, pracuj w dzien.

Gość zdolowany muminek
samotny20--->poklikac mozemy nie mowie ze nie,chodzilo mi raczej o to ze nie jestem tak zdesperowana zeby poszukiwac chlopaka na forach ,czatach i takich tam podobnych.choc jak raz weszlam na czat poznalam kilka naprawde fajnych chlopakow i utrzymujemy kontakt ze soba do tej pory,spotykamy sie czy tez dzwonimy do siebie :)

Gość samotny20
bardzo bym chcial ciebie poznac bo widze ze jestes fajna dziewczyna :)))

Gość zdolowany muminek
nie wiesz czy fajna ,nie widziales mnie a faceci patrza na wyglad i nie ma co zaprzeczac ze nie...

Gość samotny20
ale chodzi mi z harakterku a nie z wygladu widze ze moze sie z toba rozmawiac interesujaco

Gość zdolowany muminek
dziekuje hehehe i tak na marginesie,nie jestem z bialegostoku nawet spod ale tak jak juz pisalam czesto tam bywam gdyz studiuje w owym miescie

Gość samotny20
aha dobra ja lece pogadamy jutro jak cos.. milej i dobrej nocki i wszystkiego naj najlepszego :))

Gość zdolowany muminek
mam innego nicka --czarniuskiego wiec watpie zebysmy sie zlapali chybaze zawsze tak sie podpisujesz,dzieki za zyczenia,papa