Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja dostalam taki

zadzwonic czy czekac cierpliwie ?

Polecane posty

Gość a ja dostalam taki
sprawa jest bardziej skomplikowana . On ma taka prace ,ze czesto wyjezdza(wylatuje) na kilka dni za granice do roznych krajow. Raz na dwa dni, raz na tydzien - no roznie . Czasami - tak jak w ten weekend - jechal do jakiegos miasta w Pl - co najwyzej na dwa dni. Ale ten czas, kiedy byl w Pl , spedzalismy razem . Oczywiscie nie zawsze - bo nieraz jechal np. do rodzicow na 2-3 dni , czy po pracy w biurze wieczorami cos zalatwial . I ja to rozumialam. I naprawde bylam szczesliwa . Mimo tego , ze czesto go nie bylo . Bo widzialam , ze mu zalezy . Ta jego potrzeba samotnosci i wiecej czasu dla niego trwa juz jakis miesiac. Jakby tak sie zachowywal od poczatku , to wiedzialabym po prostu ze "ten typ tak ma" . Ale to zaczelo sie miesiac temu. Jakis czas temu - moze kolo dwoch tygodni temu, nie pamietam juz - mielismy rozmowe na ten temat - ja wiem ze to sie moglo mu znudzic (te rozmowy , nie ja ) . I wtedy mu powiedzialam "jesli chcesz odejsc - zrob to teraz i jednym cieciem " , powiedzial,ze nie chce . Ze mnie kocha itp. To zapytalam sie - jaki jest powod tego ze potrzebuje tego czasu dla siebie , tej "samotnosci" . Powiedzial, ze nie wie . I ze nie robi tego specjalnie (zebym ja odeszla ) .

Gość a ja dostalam taki
:(

Gość misterlys
wiem że teraz cierpisz ale moim zdnaiem jest tak jak tu już ktoś napisał - on się wycofuje ze związku! Jesli zadzwonisz (nie dziś nei jutrO) to powiedz mu żeby postawił sprawę jasno: chce się rozstać czy nie?? On jeśli będzie kręcił to typ taki co nei ma jaj i nei potrafi powiedzieć "by by baby było miło ale się skończyło!!!"