Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evi_line

jest tu ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość evi_line

Smutno mi...

Gość evi_line
klasyka - bo ma inną...

Gość evi_line
ale on twierdzi, że mnie kocha

oj, mnie tez zostawil... i to w swieta po 20 latach!!! Niech idzie w cholera, ale cala reszta nie taka prosta bo mamy wspolny dom i nie ma kupca :(

Gość evi_line
wynająć komus a zyskiem sie podzielić ;)

nie chce wynajac bo to by znaczylo, ze dalej mamy cos wspolnego. Ja chce sprzedac, za zysk kupic sobie cos malego i zaczac zyc

Gość evi_line
dom sie sprzeda Jak nie jutro to za tydzień. Kochanke sobie znalazł czy w pedofilia(on ma 40 ona 20)????

No wymienil mnie na mlodszy model. Ona myslala, ze on ma forse ... a beze mnie on ma gowno! Po dwoch miesiacach go wywalila i teraz mieszkamy pod jednym dachem a on czasami (pewnie jak ma na knajpe) na wekend chyba do niej spada.

Gość evi_line
To Ty wymien go na lepsiejszy :D Sprowadz do domu chociazby na jedna noc to mu gula skoczy i mu sie odechce pedofilie szerzyc he he

chcialabym umiec tak zrobic. Jak na teraz to jestem z facetow wyleczona, nawet jesli chodzi o jedna noc.

Gość ej eje ej eje
jak twierdzi ze was "kocha" i ma inna, to znaczy ze kiepski mieli z wami sex ;] zrobcie cos z tym, moze nowy partner wam pomoze, albo zwroci uwage na to, bo inaczej moim zdaniem sytuacja sie powtorzy ;)

Gość evi_line
czas leczy rany P.S. i kto to mowi ... Niedawno dowiedziałam sie, że facet ktorego KOcham od kilku lat i on niby mnie, ma inną i nadal mnie niby kochając... CHORE!

Gość evi_line
a jeśli sexu nie było? I nie mow mi, że właśnie w tym tkwi problem bo nie tkwi. Znam jego poglądy..

ja nie mam rany tylko potrzebe zmiany otoczenia, sytuacji. Tamtej kupie kwiaty jak juz ten dom sie sprzeda. No nic, musze sie wykapac i pojechac po samochod bo wczoraj na imprezie zostawilam ;) . Za oknem ladne slonce i szkoda marnowac dnia przed kompem.

Gość ej eje ej eje
no to moze wlasnie ze nie bylo :> mowisz ze to "chore" ze kocha i zarazem ma inna, owszem sie zgodze, ale tylko dla was (kobiet)

U mnie po 20 latach tez trudno o sexie mowic. Toz to jak rodzenstwo :D Napewno pustakowi tego brakowalo ale powinien z honorem sprawe zalatwic a on jak swinia sie zachowal przez co stracil MASE znajomych :D A myslal pewnie, ze mu beda zazdroscic mlodej dupy!

Gość to ładnie macie

Gość evi_line
do czasu młoda, zerżnie(ze tak sie brzydko wyraze) i zamienni na nowszą No chyba, że po drodze ona go "wychuja" Wtedy może ją polubimy :D

Wiesz, mase lat temu pomoglam jej w pozostaniu w Australii. Mowila do ludzi, ze wdzieczna mi bedize do smierci. Jesli tak sie okazuje wdziecznosc to nie chcialabym byc jej wrogiem! Tutaj zwiazanie sie z partnerem znanej sobie osoby jest wielkie no, no. To nie Holywwod zeby podmianki strzelac!

Gość ej eje ej eje
@Anoolka "Nikt tak nie zdradzi kobiety, jak jej najlepsza przyjaciółka." Autor: Monika Richardson ;]

No nie, przyjaciolka to ona nie byla. Traktowalam jak corke :( bo zal mi bylo jak mloda przyjechala do faceta ktory do gustu jej nie trafil..