Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanna

Jak rozstac sie z chlopakiem po 4 letnim ziazku ??

Polecane posty

Gość zalamanna

Jak mam sie do tego przygotowac?? To ja chce zerwac,on o tym nie wie. Dodam ze nie ma w moim zyciu innego faceta,tylko poprostu mimo ze jestem do Niego przywiazana,mieszkamy dluugo razem.. spedzamy duzo czasu to jednak nie mam niedzy nami nici porozumiena :( Jest osoba ktora zadko okazuje uczucia a ja wlasnie tego najbardziej potrzebuje.. pozatym nie wiem juz co do Niego czuje :(

Gość dob ra rad a
Przytyj to cie rzuci

Gość RZADKO RZ RZ RZ RZ RZ RZ RZ RZ

Ja radzilabym tzw; szybkie ciecie. Im dluzej bedziesz zwlekala tym bardziej Ty ale takze On bedziecie cierpieli

Gość to ja ci napisze
przede wszystkim zastanow sie mocno (najlepiej wypisz na kartce) czy chcesz odejsc czy chcesz zeby on sie zmienil wyobraz sobie siebie po przeprowadzce, wyobraz sobie siebie z nowymi facetami i jego z nowa dziewczyna... wyobraz sobie tez ze zostajesz, on sie zmienia, ze macie sobie duzo do powiedzenia, ze swietnie sie bawicie jezeli myslisz ze po odejsciu bedzies sie czula jakby kamien spadl ci z serca to odejdz jak najszybciej najlepszym sposobem jest szczera (?) rozmowa nie mow mu ze juz nic do niego nie czujesz ale powiedz ze cos sie wypalilo, ze potrzebujesz czasu, ze nie jestes gotowa na wspolne zycie, na zalozenie rodziny itp, i ze musisz to wszystko przemyslec, bez niego... ale nie zwodz go zbyt dlugo, po kilku dniach, tygodniach od rozstania powiedz mu ze zrozumialas ze wasz zwiazek nie mial przyszlosci, chyba ze bedzie odwrotnie i bedziesz chciala wrocic do tej monotonii i codziennosci ktora w koncu nie byla taka zla... na koniec: ja odeszlam i jestem dzis bardzo szczesliwa z innym, ale moj przypadek byl inny i moj ex byl prawdziwym dupkiem ( ale to zrozumialam dluuugo po odejscie)

Gość up upupupupu

Gość zalamannna
podnosze temat bo potrzebuje wiecej rad..

Gość qwerty25
Normalnie...Ja rozstałam się po 5 latach. po prostu kiedy przyszedł powiedziałam mu, że chciałabym się rozstac, wymieniłam kilka powdów. On wyszedł. Potem mnie dosłownie nekał przez 3 m-ce, aż w końcu dał sobie spokój, bo zdał sobie sprawę, że ja i tak do niego nie wróce. To było 3 lata temu.

Gość zalamanna
Ehhh latwo powiedziec odchodze.. :( gorzej z praktyka:(

Heh..swieta prawda!! nie jes tak latwo jak sie powie... nie wiem..moze odpocznij od niego na jakies 2 tygodnie zobacz czy bedzie lepiej bez niego... powoli sie przyzywyczaj do sytuacji jesli jestes tego pewna..

Gość zalamanna
Tak tylko mieszkamy razem wiec jak mam pobyc bez niego 2 tygodnie??poza ty jetesmy za granica wiec tym bardziej ciezko mi zerwac bo nie mam tu przyjaciol ktorzy pomoga mi przejsc pre to wszystko,jestem osoba wrazliwa i wiem ze sie zalamie jak sie rozstaniemy.Ja nie wierze ze kogos sobie pozniej znajde!! nie jestem atrakcyjna :( Nie wiem jak dam rade byc sama!!

Gość moze pomysl...
o powrocie do Polski? Albo poszukaj na miejscu kolezanek, zapisz sie na jakis kurs, albo napisz post tu na forum, ze szukasz kolezanki, najlepiej z Twoich aktualnych okolic?

Gość moze pomysl...
pomysl tez o szczerej rozmowie ze swoim facetem, wielu facetow nie umie ukazywac uczuc, ale jak bedzie wiedzial, ze to dla Ciebie wazne, to powinien sie postarac okazywac bardziej uczucia...