Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka_22

jak zaufać?

Polecane posty

Gość herbatka_22

bylam z facetem poltora roku, zdradzil mnie i oszukal. teraz jestem z kims nowym, jest cudownie, jest czuly i zupelnie inny niz ten powszedni. tylko ze ja mam uraz odnosnie zdrady, boje sie tego i nie umiem mu zaufac tak jak bym chciala.. moze wy mi cos poradzicie bo ja juz nie wiem co robic, wymyslam niestworzone scenariusze co sie moze zdarzyc.. a naprawde mi na nim zalezy:(

Gość niestety nie wiem
co Ci poradzć. Może wizyte u psychologa .. :(

Gość fddsss
ten nowy to zupelnie inny czlowiek niz ten twoj byly co cie zdradzil, wiec nie ma sensu przenosic problemow ze starego zwiazku do tego nowego. zapomnij juz o tamtym i ciesz sie zyciem u boku nowego faceta

Gość herbatka_22
niby tak ale wciaz sie boje:(

Gość bardzo boli
mnie tez facet zranil,i mimo iz dzisiaj mija 8miesiecy od tego wydarzenia ja nadal nie moge sobie poradzic z bolem,nie potrafie zaufac facetom przez to nie umawiam sie na zadne randki:(a samotnosc doskwiera:( coraz czesciej mysle o wizycie u psychologa,bo mecze sie...mecze sie strasznie :( takze rozumiem co czujesz...pozdrawiam

Gość zdradzi cię i ten
bo taki jest jego zew natury a ty się tego boisz bo twoja podświadomość Ci to podpowiada :o