Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Illidan

Jestem zmęczonytymi wymaganiami.....

Polecane posty

Gość Illidan

jeśli chodzi o kasę.........czasami wydaje się, że pierwsze co oceniają kobiety to właśnie kasa...czy będziesz jej stawiał kupował itd.... Ja chce być akceptowany za to kim jestem a nie za to ile wydam.....

Gość Illidan
jestem bezrobotny i spie z mamusia w jednym lozku.

Gość sardynka6
facet nie moze byc skapcem i jesli kobieta rodzac dziecko bedzie uziemiona to musi miec na wzgledzie czy facet zaspokoi podstawowe potrzeby jej i dziecka.

Gość Illidan
nie chce mieć dzieci....

Gość sardynka6
to lepiej poinformuj te kobiety o tym zanim sie zaangazuja:)

Gość Illidan
teraz selekcji kandydatek na moja zone dokonuje mamusia. ja mam dopiero 40 lat i jestem jeszcze za mlody by decydowac sam.

Gość valerian
o niczym nie musisz ich informować....czy one mówią ilu miały partnerów ?

Gość tututututtyuytutytuytu
Skończcie już te tematy na temat wymagań kobiet odnośnie kasy. przecież to wiadomo, że takie baby lecące na kasę są próżne, leniwe i chciałyby nie robić w życiu nic tylko kręcić tyłkiem i na tym zarabiać bo przecież w ich mniemaniu są piękne i to facet powinien je utrzymywać. Jakaś już dobrze to określiła mianem sponsoringu i to wszystko na temat. Ględzenie o tym, że kobieta rodząc dziecko musi mieć na względzie, że facet zaspokoi podstawowe potrzeby jej i dziecka jest tylko potwierdzeniem ich próżności w prostym założeniu, że dadzą się wydymać i będą siedziały jak święte krowy w domu a mężuś będzie zapieprzał na nie. Dziecko tak, czy owak dorośnie trochę i takie pseudo mamuśki tak, czy owak do pracy ruszyć tyłek by musiały, ale gdzie tam - przywykną do nieróbstwa i będą chciały następnego dzidziusia i kółko siedzenia w domu się zamyka.