Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiekkkkkkkkkk

zarobki faceta

Polecane posty

Gość krzysiekkkkkkkkkk

Jestem z dziewczyna , od 5 miesiecy ona ciagle mi truje ze nie ucze sie dziennie , ze takim sposobem , w zyciu za duzo nie osiagne . Mam 22 lata i zarabiam 2500 , nie zaluje na nia kasy , kupuje jej kwiaty , place za kino , restauracje , taksowki .Nie wiem o co jej chodzi... przeciez nie moge rzucic pracy isc na dzienne,no a w koncu tak malo nie zarabiam :/

Gość brutuss
daj jej spokoj niech sie dziewcze wygada.

Gość rzuć ją
będzie jeszcze gorzej :o

Gość How do you feel
ej a może jej nie chodzi o Twoje pieniądze tylko liczy sie dla niej jakie będziesz mieć wykształcenie?? Wiesz ludzie mają różne zboczenia...

Gość krzysiekkkkkkk
ja studiuje ale zaocznie ,a przeciez nawet po studiach nie jest prosto znalesc dobrze platna prace

Gość krzysiekkkkkkkkkk
mi sie wydaje ze chodzi o to ze jak juz bedziemy chcieli razem zamieszkac , to nam tyle nie wystarczy , a przeciez ona chyba tez bedzie miala jakas prace, i sa ludzie co zyja za mniejsze pieniadze .

Gość agam999
Boże, jak bym słyszała mojego faceta - "ona też będzie miała jakąś pracę", "ludzie żyją za mniej". Ale przecież to na facecie spoczywa obowiązek utrzymania rodziny, przynajmniej w tym okresie kiedy chce się mieć dzieci, kiedy są one malutkie. Kobieta wtedy musi przez jakiś choćby minimalny czas siedzieć w domu. Przecież to Ty masz być głową rodziny. A mówiąc, że inni żyją za mniej to czy szczytem Twoich marzeń i celów jest zapewnienie rodzinie jedynie podstawowego wyżywienia i byle dachu nad głową. Bo na więcej te Twoje 2500 nie starszy niestety.

Gość krzysiekkkkkkkk
o tym akurat doskonale wiem , ale nie mieszkamy w stoilcy tylko w miescie w ktorym bezrobocie siega 15 % wiec trudno jest znalesc prace platna wiecej niz 2500 , a czy dzienne studia mi to zagwarantuja szczerze watpie . I tak pelno kasy wydaje teraz na nia , ona nie zarabia , wiec trudno zeby miala za cos placic . Zaczynam sie juz zastanawiac czy jej tylko o ta kase nie chodzi...

Zarabiasz jak na swoj wiek bardzo dobrze W twoim wieku czesc ludzi jeszcze jest na utrzymaniu rodzicow a czesc pracuje za za min.