Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

BIELENDA SEXI LOOK DO POWIEKSZENIA BIUSTU-działa?

Polecane posty

Dziewczynki,napiszcie mi czy to działa?Chce zeby sie troszke wypełniły i podniosły,bo ostatnio za bardzo schudłam i teraz mam z nimi problem.Chyba ze znacie cos innego,dobrze działającego.

Powiem tak: efekt był niezły (podejrzewam, że zawarte substancje napinają skórę biustu, bo mam spory, więc żadne \"powiększanie\" mi niepotrzebne), ale w czasie używania. Innymi słowy: warto, tylko nastaw się na dłuższy romans z produktem.

Gość Ava1984
hmm ten krem raczej nie podniesie i nie wypelni biust Ci Tez go uzywalam i raczej nic sie nie podnioslo, ale mimo wszystko polecam ten lrem do codziennego stosowania gdyz ladnie wygladza skore i rzeczywiscie troche napina :) Pozdrawiam

Gość buhahahahahahaha
żartujesz, wiem o tym więcej (zawodowo) - NIE DZIAŁA!

uściślijmy: cudów nie będzie. Ale każdy krem ujędrniający zadziała na skórę, jeśli nie ma się uczulenia :). Akurat na mnie ten działał trochę lepiej, ale powtarzam: tylko w czasie stosowania.

Znam te metody,.bo pracuje w sklepie z bielizna i wiem ,jak dobrze dobrany stanik może zdziałać cuda.Mi chodzi o to ,by bez stanika wygladał troszke lepiej,był pełniejszy i to wszystko/