Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwodzicielll

olewanie dziewczyny ! jak dlugo ?

Polecane posty

Gość Dżeki Czan
nie chce by szowinistą ale nigdy nie ufaj kobiecie mam dopiero 16 lat ale jestem sprytniejszy od mojej dziewczyny starszewj od 3 lata i wiem że mnie w huja robi więc lece teraz na 3 frąty i jak dla mnie jest zajebiście..:D

Gość ja bym na jej miejscu
juz cie zostawiła :) podziękowałabym ci za znajomosc po tym okresie'olewactwa';) zyczę teraz jej tego zeby sama doszło szybko do tych wniosków,o ile jeszcze nie doszła

Gość asdfds
jezu gadaj sobie - ale fakt to fakt olewa sie dupy same z czlwoiekeim lataja... jest sie milym to im odwala i nawijaja cos ze juz nie kocha i ma dosc... tyle w temacie

Gość dont worry be happy ....
od każdej reguły są wyjątki :P

Gość werda
odezwij się uwodzicielu. Ciekawe, czy odniosłeś sukces?

Gość prawda cala prawda
hahahaha ,yzle ze sie koles spalił przez to i tyle

Gość werda
no ja też. Nie życzyłam mu źle, ale jeśli nie odzywa się widocznie przesadził :(

Gość werda
a skąd to wiesz? :P

Gość werda
kobiety tak nie postępują! :P

Gość werda
no może. Ale ja tak bym za chiny nie zrobiła. dlatego może tak pełno jest wątków : dlaczego się nie odzywa, dlaczego tak nam się nie układa Czemu tak trudno postawić kawę na ławę??? Nie chce nas to sobie popłaczemy i za chwile poszukujemy tego, kto nas doceni! - nie lepiej? :P

Gość prawda cala prawda
hmm pewnie , ze lepiej nie ma co sie szarpać, tylko ze uczucia nie naleza do racjonalnej sfery i mimo, ze rozum mowi swoje .....ale sie uda

bo cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz .....proste nie odzywa sie bo mu nie zależy ....a po co nam facet który ma nas w dupie ?? olać frajera ! jak poznasz swoja druga polówkę to on ani ty nie będziecie myśleć o zdanych gierkach i manipulacjach ...chyba tylko zakompleksieni faceci tak postępują ...

Gość werda
Kompleksy są najgorsze, trzeba w siebie wierzyć - wiem że trudne, sama tego nie umiem. Ale zawsze i tak staram się sprawę postawić jasno!

Gość asdfds
jakby nie zadzialalo to mialby duzo czasu na lazenie i pisanie na forach, wiec raczej sukces.... tak ogolnie to musiscie zyc w innym swiecie - bo te kobiety co ja znam funkcjonuja wedlug takich regul... zreszta same tak robia... fajnie mowic ze to zle i ni uczciwe... no ale tak robia kobiety... rozejzyjcie sie po forum maaaaaasaa kobiet tak robi i opowiadaja o tym w co 4 topicu.... wogole czytam to forum i mi sie jeży na glowie takie rzeczy tutaj kobiety pisza - jak kazda co tu bywa chocby 10% rad tu zawartych bedzie stosowac w praktyce to no, hmmm raczej szczesliwego zwiazku nie bedzie miala.. no chyba ze z jakims odpadem ktory takie cos toleruje

Gość czerwony motocykl
ta wstydzi sie przyznac, ze nie miał racji :P

Gość asdfds
mozna na to patrzec z dwoch stron i dobrze o tym iwesz.... bardzije prawdopodobna jest wersja ze musialo wyjsc i dlatego sie nie pojawil... zreszta takie numery zawsze dzialaja.. a nawet jak nie... po co sie meczyc z psychoptka jak tyle ladnych kobiet na swiecie

Gość czerwony motocykl
po co sie meczyc??? zeby miec to co sie chce, a nie brac co sie nawinie, ladnych owszem -ale inna kwestia czy madrych :P bierne podejscie do zycia nie poplaca :P

Gość asdfds
no na moje oko to zostawanie z olewajaca czlowieka dziewczyna to jest biernosc... znajdowanie nowej nie...

Gość wlasnie ze tak mozna
sprawic i zarazem sprawdzic czy dziewczynie naprawde zalezy takie niby olewanie ( bo w rzeczywistosci sie mysli o niej teskni) nieraz juz sprawiło ze dzieczyny zaceły sie bardziej starac o chlopaka i zabiegac o niego i przestraszyły sie ze moga go stracic dostrzegły ze mialy kogos cennego i ze nie moga go starcic i musza sie kontaktowac z nim czesciej itp.

Jak ja będę miał swój obiekt zainteresowania to też sprawdzę czy ona myśli o mnie

Gość Krzychooo
bylem z dziewczyna ponad rok byly wzloty i upadki ale co zauwazyelm po jakims czaseie ze czuje sie ta kjak by gorowala na demna i miala mnei na kazde zawolanei tu i tam,ze ja sie tylko mam zmienic a ona sie tylko postara i sie orzyznawala do tego ze " zle robi"i zostawila mnei bo jej sie znudizlem ogolnei troche razy zrywallismy i powazneijsze klutnie byly i nei iwme czy che mnei znac,NEI WIEM CO MAM ROBIC :((((jestem zdolowany

Gość Akyszka
haha..gdyby facet spróbowął chociaz sie w takic cos bawic..to ja bym go olała..i to skutecznie;) Mam na mysli oczywiscie fazy początkowe spotykania bo gdy pojawią sie uczucia o takich girkach nie moze byc mowy;)

Gość larryPl
najlepiej moim zdaniem jest nie olewać tak kompletnie dziewczyny, ale też nie słodzić jej zbytnio, tylko trzeba znaleźć taki złoty śodek

Gość gość
Chciałbym odświeżyć temat, ktoś coś ?

Gość gość
"miesieczny "chlodnik"" HAha, po miesiącu to nawet nie będziesz jej mglistym wspomnieniem. Nie wiem, jakim cudem olewanie kogokolwiek może działać, u mnie jest mniej więcej do 3 razy sztuka, później ja olewam, na zawsze.