Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilator elektryczny

czy depilacja depilatorem...

Polecane posty

Gość depilator elektryczny

czy są jakies przeciwwskazania? ktoś wie?

sądzę że jakieś uszkodzenia skóry lub żylaki mogą być przeciwwskazaniem. na pewno nie ciąża:)

Gość Ewelinka 123
Hej Mario, zabieg depilacji jest szybki tutaj masz film o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość RootGirl 23
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dwóch lat stosuję depilację cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość TrustMe 30
Moja przyjaciółka miała depilację laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Pani doktor 24
Moja siostra miała depilację laserem, o ile zapamiętałam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Sama byłam zachwycona rezultatem. Po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był świetny ruch. Nic nie bolało. Spektakularny efekt. Jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to gorąco polecam. www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/