Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zgegustowanaaaaa

Lewatywe powinny tez robic osoby, ktore planuja glodowke - poniewaz resztki w je

Polecane posty

Gość zgegustowanaaaaa

Lewatywe powinny tez robic osoby, ktore planuja glodowke - poniewaz resztki w jelitach moga siedziec tam kilka dni i fermentowac. Ostatnio pojawily sie oferty prywatnych gabinetow i klinik , ktore wykonuja "mega lewatywe" czyli Hydrokolonoterapie - polecam przejrzec google na ten temat - w skrocie - do odbytu wprowadzane sa dwie rurki - jedna woda o zmiennej temperaturze i cisnieniu jest wprowadzana, druga wyprowadzana - wszystko w obiegu zamknietym, bez zapachu, czysto, hignienicznie. Wada jest cena - slyszalam ze nawet 300 zl za zabieg.. [03.12] 20:36 jokoono Byłam na zabiegu hydrocolonoterapi, bo o tym mówi farmaceuta Jednorazowy płyn do lewatywy kosztuje w aptece 100zł. Za pełny godzinny zabieg z masażem brzucha dałam 150. Czekaja mnie jeszcze 4 zabiegi przy czym ostatni gratis. Wyszło ze mnie tyle brudu, pasozytów, pleśni i jakiś takich długich glist ( ale nie żywych) , że doszłam do wniosku - WARTO. [03.12] 22:47 lojalnaa mam pytanie - czy moge sobie na to pozwolic przy chorobie hemoroidalnej (częściowo wyleczonej chirurgicznie)? [05.12] 09:22 ja tez to robiłam istne szambo tez miałam ten zabieg wyleciało kupe syfu ze mnie jakies grzyby ,pleśnie,liście,błoto, patyki,glizdy,robaki rózne, nawet kawałek jakiejś rurki i jakas stara szmata ,jeju ludzie płukajcie sobie flaki bo to co tam mozna znaleźć to gorzej jak w smietmiku istne szambo!!!!POLECAM [05.12] 09:25 aha zapomniałam wyleciał tez mój stary poszukiwany od lat wibrator i jakas butelka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować