Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce fajnego zaradnego faceta

dlaczego atrakcyjni mezczyzni nie zwracaja uwagi na puszyste kobietki

Polecane posty

Gość chce fajnego zaradnego faceta

przeciez my nie jestesmy niczym gorsze, dlaczego mamy miec gorszych facetow, gorsza prace i w rezultacie gorsze zycie ? dlatego ze wazymy pare kg wiecej ? to zenada przeciez :-o

dlaczego ładne i fajne dziewczyny nie zwracają uwagi na brzydkich, niskich, nieśmiałych, głupich, nudnych facetów. czy my jesteśmy gorsi? :( to jest niesprawiedliwe buu ;)

Gość jgjhggjggh
bua ha ha ;)

Gość hmm asasrsafa
hmmm "dlaczego mamy miec gorszych facetow..." nie rozumiem dlaczego uwazasz takich za gorsz y gatunek, zreszta sama pisalas, ze jestes ok:P

A gówno prawda:) ja mam pare kilo za dużo, okrągłe kształty, ale dbam o siebie, pokazuje to co mam najlepsze i nie moge sie opędzic od facetów, wielu mnie pragnie i jestem z tego dumna. A obecnie mam wspanialego narzeczonego i planuje z nim spędzić całe życie:)

Typowy topik-prowokacja. Nie pierwszy raz. Dziwię się ze odpisujecie na te durnoty.

Gość gorszych facetow=puszystych
?

inglotka007 Ktoś tu lubi dokuczać puszystym internautkom. I po to tworzy takie topiki. Tylko teraz widzę ze teksty już nie są tak kretyńskie jak wcześniej. Czegoś już jegomość się nauczył :-)

facet78 dlatego wlasnie załozylam swój topik, zeby wesprzec troszke "prześladowane osoby":) ale znając okrutnych ludzi to nikt tego nie zrozumie:) smutne, ale trzeba mieć dystans do tego:)

Gość uuuuuuuuaaaaaaaaa
pewnie jakas pusia19 czy inna to zalozyla, bo bylo juz 1000 takich, ale taka prawda grube maja grubych albo zdesperowanych albo nieudacznikow ktorzy atrakcyjnej szczuplej sobie nie moga znalezc, zamiast jeczec to sie idioto/tko zacznij odchudzac

Pierdolicie bez sensu no i co z tego ze grubsza. Jesli potrafi zadbac o siebie , potrafi miec charakter wzbudzajacy meska ciekawosc to zawsze ma wieksza szanse.

Gość
Bo atrakcyjni ludzi (jeśli nie mają kompleksów), chcieliby mieć atrakcyjnych partnerów?

Gość a już myślalam że Cię dziś nie
ma :) witaj mój ulubiony rogaczu;)🖐️

Gość a już myślalam że Cię dziś nie
i znów niezauważona:(bu