Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona

klinika AWIŁŁO

Polecane posty

Gość niezadowolona

Jest to stomatolog prowadzący klinikę w Warszawie. Wszystkim odradzam. Bezpośrednio u tego pana nie leczyłam zębów ale u jednego z dentystów, którzy pracują w jego klinice. Jestem zbulwersowana!!! Miałam mieć wstawiany implant - przed wstawieniem implantu miałam bardzo dużo wizyt które miały przygotować organizm do wstawienia implantu, niektóre z nich polegały tylko na kolejnej konsulatcji w tej samej sprawie - za każdą płaciłam i to sporo!!! W między czasie ceny implantów ciągle rosły. Próbowano mnie również namówić na dodatkowe koszty! Zdecydowałam się w koncu na konsultację u dwóch innych dentystów bo nie wiedziałam co mam robić! Płaciłam i płaciłam a sprawa stała w tym samym miejscu! Opinie tych dwóch dentystów, z którymi się skonsultowałam były takie same i zupełnie sprzeczne z tym co mówił pan doktór :) z kliniki pana awiłło! Ceny również były o wiele niższe!! Wszystkim odradzam - czuję się przez nich oszukana i okradziona!!

Gość BardzoZadowolona
A ja wręcz przeciwnie !! Miałam przyjemność poznać pana Doktora, bardzo sympatyczny i kompetentny. Przed wstawieniem implantów byłam na wizytach konsultacyjnych,, na których zostałam o wszystkim rzetelnie poinformowania. Na pewno nie miałam poczucia zdzierania kasy. Zwłaszcza, że należy pamiętać, że doktor Awiłło jest pionierem jeśli chodzi o implanty w Polsce, całe lata się szkolił i pracuje na najlepszych systemach. Ma wiedzę i doświadczenie, którego brakuje wielu innym dentystom - u których płaci się może mniej, ale to już kwestia indywidualnego wyboru pacjenta. Poza tym generalizacja niezadowolenia z jednego lekarza na całą klinikę... to trochę niepoważne.

Gość ol
a pani zadowolona to chyba menadzerka doktora i jego malżonka w jednym

Gość wabbit
Witam! Ja mogę wyraźić się tylko w superlatywach. Zabieg przeprowadzony bez powikłań. A inni lekarze twierdzili, że się tak nie da zrobić. Dr Awiłło to specjalista wysokiej klasy z profesjonalnym podejsciem do zawodu - oby takich więcej.

Gość aniamoll
to naprawde swietny fachowiec, sam zabieg zalozenia implantu to bajka, w moim przypadku 10 może 15 minutowa, wyszlam z gabinetu z usmiechem i nawet po tym jak zeszlo mi znieczulenie nie musialam przyjmowac lekow przeciwbolowych a to co znajomi opowiadali mi o swoich przejsciach z implantami uznalam za mit:)

Gość dentofil
Dr. Awiłło to fachowiec , a że medycyna nie zna 100% powodzenia to niczyja wina . Trzeba było dbać wcześniej o zęby , to nie trzeba by było wstawiać drogich implantów...

Gość janin
zepsul mi sie zab obok implanta bo byla luka miedzy korona i dzaslem gdzie gromadzilo sie jedzenie; trzeba bylo robic kanalowe zeba obok; chce zmienic korone lub implanta zeby nie wchodzilo jedzenie, bo wraca bol i jest brzydki zapach; nikt sie nie podejmuje, sam awillo problemu tez nie widzi; czy to normalne?