Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka247

Child Trust Fund

Polecane posty

Gość myszka247

witam:-) jeśli ktoś wie-proszę napiszcie mi co to jest tak właściwie ten CTF i co zrobić z tym czekiem,który otrzymuje się na dziecko.Wiem,że jest to inwestycja na przyszłość dla dziecka-ale nie wiem jak z niego skorzystać-gdzie go wpłacić. Proszę pomóżcie:-)

W książce,którą otrzymałaś wraz z czekiem jest spis instytucji i banków do których możesz wpłacić ten czek. Pozdrawiam..

dzięki Ani26:-) Mój angielski jest 50/50 i pytam,bo nie wszystko tam rozumiem co napisali:-(

Gość Yummy_Mummy
No problem! Wszystko o CTF znajdziesz tu: http://dzieciak.co.uk/index.php?kat_id=8#CHILD%20TRUST%20FUND osobiscie polecam konto w Childrens Mutual. Rozliczenia przysylaja co roku, terminowo i przejrzyscie napisane. Czesto tez orzymujemy rozne Vocuhery, niedawno na zakupy w motheracere na kwote £40, a w zeszlym tygodniu bylismy w whipsnade parku bo Childrens Mutual urzadzil Family day i rozdal rodziom bilety za free :)

Gość aaaeeee
a jak sie wplacilo juz kase i chce sie zmienic na inne konto to jest to mozliwe ? i jak to wyglada traci sie duzo? ja mam dopiero od 2 miesiecy

Gość myszka247
ja właśnie miesiąc temu zapisałam dzieci w banku Lloyds Tsb do CTF i jest to również Childrens Mutual.Jak narazie nie mogę za dużo powiedzieć-ale dostałam voucher na 20f do Bootsa-na dobry początek :-) Pozdrawiam