Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość dodatek za brak mozgu
i wyzsza emerytura dla palaczy,pojebany jest ten kraj :O

Karolka wez sie nie przejmuj, pewnie kobieta sra w gacie ze musi myslec o tym czy jej corka nie zacznie uprawiac seksu.... ale coz jestem pewna kiedy sie wnuczka sama doczeka to bedzie sie dopominac becikowego :o

Gość Karoollka
ziękuje Ulencjaaa dzięki Twojemu postowi wiem że niektórzy ludzie są dobrzy!!! A do tam tej nie pamiętam już nicku to skąd wiesz że ta ciąża była nie planowana ja nigdzie tak nie pisałam!!! i nawet jak nie będę dostawać pieniedzy to stać mnie na wychowanie tego dziecka!!!

Gość a to ci dopiero
szanowny dorosły tatus sie ucieszy jak nie bedzie musiał ponosci finansowych konsekwencji swego nieplanowanego orgazmu dziecko niby jego ale to panstwo ma je utrzymac HAHAHAHAHAH gratuluje!!!! on umie płodzic ale nie koniecznie potrafi zapewnic dziecku warunki do zycia ....jak widac

oki - robię błędy szczególnie gdy piszę szybko - a pozatym dla Twojej wiadomości od 8 lat mam stwierdzoną dysortografię a mimo tego zdałam maturę na oc\enę dobrą więc chyba nie jest ze mną aż tak źke. ja bynajmniej rozumię sens zadawanych pytań i potrafię czytać tekst z jego zrozumieniem...

Gość a to ci dopiero
zakamuflowana moja córka w maju zdaje mature ma 19 lat i nawet jak zacznie uprawiec seks to mi nic do tego jest dorosła

Gość Karoollka
wogóle dziękuje wszystkim którzy mnie popierają bo ja naprawdę nic złego nie zrobiłam !!! Kocham moje Maleństwo i to się chyba liczy!!

Gość a to ci dopiero
blondi wiec po co sie czepiasz sie innych skoro sama poprawnie nie umiesz pisac?

tylko na to czekałam - na gadke o planowanym dziecku ,hahahahahahhahahahahahahahahaha :D :D :D

Gość Karoollka
A Tatuś będzie ponosil konsekwencje i jest ze mną nie wypiął się i tego nie zrobi!!!!

dziwnie definiujesz doroslosc - 18 lat, niektorzy sa dojrzali jak maja 17 a niektorzy jak maja 40 sa jeszcze dziecmi..... czyli co jak autorka urodzi tuz po 18 urodzinach to ok, bo juz bedzie dorosla? :o

Gość ulencjaaaaa
Wiesz Karooolko w naszych dzieciach tkwi siła Narodu Polskiego. Ja bym prędzej ukróciła posłom i senatorom ich wydatki i dochody przedewszystkim. A mamy i dzieci powinny mieć godne warunki. W którym miesiącu jesteś?

Gość a to ci dopiero
ROZUMIEM a nie rozumię--wiesz blondi

Gość a to ci dopiero
A Tatuś będzie ponosil konsekwencje i jest ze mną nie wypiął się i tego nie zrobi!!!! wiec po co pytasz o dodatki od panstwa?????????

blondyna-nie tylko nie znasz ortografii,ale tez znaczenia słow,stad moja propozycja ,nie uzywaj słow których nie rozumiesz , a nie bedziesz sie PRZYNAJMNIEJ kompromitowac

racja, tatus sie nie wypiał,to ty sie wypiełaś

Gość a to ci dopiero
a co tatus zrobi albo czego nie zrobi to jedyny BOG raczy wiedziec a nie ty dziecko oj ty widac dzieciok jestes skoro takie banały piszesz i w dodatku w nie wierzysz

Gość Karoollka
Bo nie powiedziałam że jest nie planowane i nigdy tego nie powiem!!!! Kocham je a la mnie niejest ważne czy myślałam o nim wcześniej czy nie bo najważniejsze jest to że jest bardzo chciane!!! Jak przezemnie tak i przez ojca dziecka1!!!!

"kto se rano popieprzy to i dzień ma lepszy" cyt. Ranczo wilkowyje" a widać że ktoś tu na głodzie... i zły humor.. i złośliwe komentarze...

taaaaa,kazdy facet marzy o tym,zeby nastolata,ktorą mial tylko do posuwania ,zaciązyła, ale najwazniejsze, ze umiesz sobie skutecznie wszystko wmowic

Gość a to ci dopiero
czyli planowane??????? slkoro tak to w czym problem?? skoro planuje sie dzieci to sie równiez planuje za co je pozniej utrzymac

Gość Karoollka
Znam mojego faceta pew nie lepiej niż Ty swojego . W 5 miesiącu jestem:) I jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie!!!! A Tatuś sie niewypiał ale to że pracuje i ze będzie nas utrzymywał nie znaczy że mi się nie mogą należeć jakieś pieniądze!!!

Gość a to ci dopiero
dodatek za brak mozgu :D:D:D:D:D

a to Ci dopiero - czyli rozumiem ze jakby autorka zaszla w ciaze kilka miesiecy pozniej to wedlug Ciebie byloby ok? Bo jest dorosla? Wez.... masz dzis zly dzien, idz wyzyj sie na topik o aborcji albo karze smierci ale zostaw juz ta dziewczyne w spokoju

Gość a to ci dopiero
a to ci teoria znasz go lepiej niz ja swojego???????? hahaha a;e ty naiwna jestes no cóz naiwnosc przywilej dzieci w koncu ja z moim mezem znam sie od 22 lat to chyba nawet wiecej niz ty zyjesz na siwiecie co nie ?

Gość Karoollka
Może ciebie Dodatek za brak mózgu tak facet zrobił!!! Ja mam inną sytuacje i wcale niemam zamiaru Ci się tłumaczyć!!!! S

Gość a to ci dopiero
a czemu o aborcji? mnie wzyczajnie wkurza takie zebracywo typu :JESEM w ciazy --dajcie mi kase" to z aborcja nie ma nic wspolnego

Gość podatki ida na gorsze rzeczy
Takie są koszty życia w społeczeństwie, czy sie to wam podoba, czy nie :o Podatki w Polsce idą również na limuzyny dla polityków, kościół, więźniów, wojnę w Iraku i darmową służbę zdrowia, do której nigdy nie mozna się dostać w terminie bo poczekalnie są wieczne oblegane przez emerytów! Dlaczego np. ja, ateistka, przestrzegająca prawa i zmuszona korzystać z prywatnych usług medycznych muszę również na to płacić???! Z tego wszystkiego pieniądze, które idą na pomoc samotnym matkom (bez wzgledu nawiek) to najmniejszy wydatek. Wolę, żeby z moich podatków szły właśnie na takie cele, przynajmniej dzieci nie będą głodne :) a swoja drogą jak autorka sama powiedziała, jej rodzice też wpłacają "do wspólnej kasy", więc o co wam chodzi? Karoollka: gratulację z okazji dzidziusia 🌼

Gość ulencjaaaaa
Karooolko to,że kochasz to malęństwo jest rzeczywiście najważniejsze. :-) Uważam,że jesteś w miare dojrzała na swój wiek i sytuację w jakiej się znalazłaś. Wielu nastolatkom życzę takiego podejścia do ciąży jak Twoje. Nie daj się wciągnąć w dyskusję, bo tu jest kilkoro sfrustrowanych (swoją,najwidoczniej sytuacją) forumowiczów.