Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość Karoollka
koniec tematu nie mam ochoty już słuchać tych zgniłych starych bab które nie rozumieją c o ja czuje! Al nie cieszcie się nie zraniłyście mnie wi ęc przeciwnie pokazałyście jak pokolenia się różnią naszczęście nie wszyscy ludzie są tacy jak wy!! p. Moja Mama teraz jej współczuje że w takim świecie żyła wśró was które chyba nigdy młode nie były ście. Całe szczeście ze ona się niepoddała waszej modzie krzywdzenia ludzi!!! I chcałabym podziękować wsaniałym osóbką z tego formum ktore mnie rozumieją i wspieraly:)

Gość a to ci dopiero
I mam nadzieję,że nauczymy się pomagać biedniejszym i słabszym. My jako społeczeństwo. biedni i słabi to ci co sie bzykaja jak mama nie widzi i zachodza w ciaze??????

Gość dodatek za brak mozgu
ja mam 24 lata i w odroznieniu od ciebie nie przegralam zycia :)

Gość a to ci dopiero
Moja Mama teraz jej współczuje że w takim świecie żyła wśró was które chyba nigdy młode nie były ście. Całe szczeście ze ona się niepoddała waszej modzie krzywdzenia ludzi!!! ciebie nie krzywdziła ? nie zakazała ci niczego ? mowiła corus idz zrób sobie dobrze??? miałas" pozwolenstwo" Fajna masz mame oj tak!!!!!!!

Gość ulencjaaaaa
Karooolko jeśli będziesz potrzebowała pomocy dla dziecka. To szukaj mnie na forum kafe,chętnie zorganizuję dla Ciebie i maleństwa pomoc. Pozdrawiam Na kiedy termin?

a ja mam 23 i nie przegralam zycia bo mam jeszcze empatie w sobie w przeciwienstwie do wiekszosci tu sie wypowiadajacych... zenada....jakbyscie Wy zawsze robily w zyciu wszystko perfekcyjnie... widac macie male poczucie wlasnej wartosci ze musicie dokopac lezacemu...

a tak swoja droga to pogratulowac chlopa-dupy, ktory nawet nie potrafi zadbac o odpowiednie zabezpieczenie ,skoro jego dziewczyna to małolata :O kochajacy facet troche inaczej sie zachowuje,ale skad ty mozesz o tym wiedziec

Gość a to ci dopiero
a czemu lezacemu?

Gość Karoollka
Przestań Ci*** oskarżać moją mame hu*** cie to obchodzi jak było nie znasz sytuacji więc się odpie******* Jesteś okropna miarka się przebrała ostatni raz obraziłaś moją mamę!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dyskusja jest bez sensu
urzednik stwierdzi, że naleza jej się wg prawa pieniądze, to je dostanie; nie należą, nie dostanie - proste i tak nie macie nic do powiedzenia wtej kwestii, taka prawda więc po cholerę toczycie pianę z pyska???

Gość a to ci dopiero
no własnie o tym chlopie dupie pisze co to za facet co płodzi a potem kaze dziewczynie latac po zapomogi????? to bardziej dupa niz chłop

pomarancza-jak to lezącemu? przeciez ona jest zadowolona i szczesliwa, dziecko zaplanowane, a ja wyrazam tylko swoja opinie, gdyby inne nastolaty chcialy isc jej sladami

Gość a to ci dopiero
obraziłam twoja mame? a czym niby?????? tym ze napisałam ze na wszystko ci pozwalała nawet na zbyt duzo? to jest obrazenie???

Gość a to ci dopiero
dzis zupy nie planuje HAHAH

Gość a to ci dopiero
sytuacja rozowa nie jest ? no przeciez ona opisuje ja na rozowo

Niby starsze pokolenia maja madrosc zyciowa w sobie, od nich mamy sie uczyc ... ale jak widze to co wypisujesz... swietny przyklad dajesz....no ale w niedziele i tak bedziesz w kosciele, jako przykladna tlerancyjna i milujaca bliznich katoliczka...

Gość zajmij się
"a to Ci dopiero" zamiast siedzieć na forum pogadaj z córką i dowiedz się co robi między tą klasówką z matmy i fizyki....bo może jeszcze Cię zaskoczyć A dziewczyna ma takie same prawa jak Ty więc skoro te prawa Ci nie pasują....zmień państwo...a jak masz problem ze sobą to zamiast złościć się i mścić za swoje niepowodzenia na forum udaj się do dobrego psychologa. Należy Ci się za te podatki, które płacisz!

Gość a to ci dopiero
kocha to dobrze nie zle

Gość a to ci dopiero
nie pogadam z nia bo jest w szkole tak! w tym wieku chodzi sie do szkoły i mysli sie o maturze

Gość a to ci dopiero
....a nie o dodatkach panstwa na dziecko

na biologii to chyba nasza autorka nie uwazała

Gość Karoollka
Nie jest kolorowo i co z tego jak żadna sytuacja nie zmieni mojej miłości do mojego dziecka!!!!! a Mój facet nie ka że mi latać po zapomogi tylko sama się tym zainteresowałam nie mogłam czy co!!??? Nic złego niezrobiłam oprócz tego że jako młoda mam urodze dziecko i wychowam je najleiej jak potrafie i dlatego pyatam o moje pawa żeby dziecko mialo jak najlepiej i niezebym dopóki nie pracuje musiała się kogo kolwiek prosić o pieniądze b jeśli mi się należą to czemu z jakiej okazji mam ich nie dostać !!???

Gość zajmij się
Wiesz, czasy, kiedy ciąża była przeszkodą do ukończenia szkoły bezpowrotnie minęły. Więc zamiast zatrzymywać się na tym co było kiedyś, za czasów Twojej młodośći, skup się na tym co dzieje się teraz. Przede wszystkim powinnaś zwrócić uwagę na to, że globalizacja sprawiła, że społeczeństwo stało się bardziej tolerancyjne. I Tobie również życzę więcej tolerancji, dla wszytskich...nie tylko dla córki!

Gość Karoollka
Wiem co to jest seks i mogłabyś tak pisac tylko wtedy jak bym płakała że niechcę tego dziecka a wiem z czym to się wiąże!!!

Gość Karoollka
aha a propo dalej się uczę tylko że indywidualnie

Gość a to ci dopiero
a co ci sie nalezy? dowiedziałas sie juz???

Od dłuższego czasu jak czytam niektóre wypowiedzi, to mam wrażenie, że niektóre z was tylko czekają na to, aż ktoś założy topic, żeby dokopać (bez wzgledu na temat) i wyładować własne frustracje Dziewczyna napisała, że świadomie zaszła w ciążę i chce tego dziecka, napadłyście na nią pomimo tego, że stara się zapewnić mu dobre warunki (przecież wszystko dzisiaj kosztuje niemałe pieniądze) Napisałaby, że dokonała aborcji, to byście ją napadły, że zabiła własne dziecko. Napisałaby, że chce zostawić dziecko w szpitalu, bo jest nieletnia i nie ma warunków, to pisałybyście, że jest wyrodna matką :o No co w tym złego, że dostanie te pieniądze, które jej się de facto należą? Pomyślcie na ile bzdur idą wasze podatki i to wam nie przeszkadza!