Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość dodatek za brak mozgu
"zebys nie musiała kogolwiek prosic o pieniadze," -pojmij,ze i tak bedziesz zalezna-od rodzicow, od panstwa, od fagasa,bedziesz utrzymanką,bo nie umiesz sama na siebie zarobic,nie wspomne juz o dziecku

Gość zajmij się
Karolka, dobrze, że odnalazłaś się w tej sytuacji. Na pewno powinnać skorzystać z dodatków jakie Ci się należą, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Należą się Tobie tak samo jak innym. Nie przejmuj się komentarzami, dbaj o siebie i staraj się skończyć szkołe...będzie Ci łatwiej :)pozdrawiam

Gość a to ci dopiero
ona tego nie pojmie bedzie dorabiac ideologie jak jej wygodnie

Gość Karoollka
Ju ż nie długo nie bój się

Gość a to ci dopiero
tak tak staraj sie moze ja i skonczysz o ile nie zajdziesz w druga "zaplanowaną" ciaże

Gość Karoollka
Dziękuje:) Cieszę się że niektóre kobiety mnie rozumieją:) Dodałyście mi otuchy :)

Gość a to ci dopiero
Karolka, dobrze, że odnalazłaś się w tej sytuacji. a gdzie napisała ze sie odnalazła?

Gość Karoollka
o moją szkołe się nie bój b napewno ją skończe

Gość a to ci dopiero
jasne ze tak

karolka-pod warunkiem,ze to podstawowka albo szkola rodzenia

Gość zajmij się
a te, które tu siedzą od rana do nocy to pewnie zarabiają same na siebie...ciężka praca na kafe...nie ma co robić tylko pouczać innych. Skupcie się na swoim życiu, zamiast wyładowywać się na innych.

Gość Karoollka
Bo kocham moje dziecko i nienarzekam na to że jestem w ciąży to chyba jest odnalezienie się w sytuacji. i ne użalam się nad sobą z tego powodu bo dam dziecku życie

mam zasluzony urlop,zreszta jeszcze z ubieglego roku :)

Gość a to ci dopiero
o tak dac zycie dziecku to wielkiiiiiiiiiiii wyczyn postawia ci za to pomnik wdziecznosci nastepne pokolenia

a czemu nie usunelas?

Gość Karoollka
Nie byłabym tego taka pewna a twój nick powin ien brzmieć brak mózgu trochę go skruc to będzie pasował do Ciebie

Gość zajmij się
Jak dziewczyna myśli o tym co dalej, jak pisze, ze kocha dziecko to chyba odnalazła się w sytuacji.

Gość Ewidentna frustracja
brak zadowolenia z własnego życia, mąłostkowość,chamstwo,... Jeżeli jesteście matkami to współczuję waszym dzieciom gdy znajdą się w trudnej sytuacji życiowej, dlaczego???? Bo to córki takich matek jak WY dokonują aborcji po kątach,w tajemnicy przed rodzicami. A wy tu na forum pianę z pysków toczycie ubliżając dziewczynie. Oby Wasze córki miały dojrzałość Tej dziewczyny (nick Karoolka) A nie były takie puste i zacięte jak wy. Obyście Wy wasze córki tak wychowały jak Karoolka jest wychowana. Co z Was za matki???? Tfu,Tfu i jeszcze raz Tfu.... Brzydzę się Wami jako kobietami!

Gość Karoollka
Nie usunełabym nigdy!!!!! może Ciebie na to stac mnie nie!!!1 Bo kocham to malństwo co jest w moim brzuszku bez względu co inni mówią i co robią!!!!

wiecie co,zmeczył mnie ten temat.autorka i tak jest mistrzynia w autosugestii

Gość a to ci dopiero
Jak dziewczyna myśli o tym co dalej skad wziac forse na pieluchy to faktycznie jest odnalezienie sie

Gość a to ci dopiero
o tak w autosugestii jest z pewnoscia mistrzem

ja pierdole, zrobcie tu z niej swietą, za jej dojrzalosc :O jest bardzo dojrzala i odpowiedzialna i utwierdzajcie ja w tym przekonaniu

Gość Karoollka
Tak dać dziecku życie to wielki wyczyn dla matki i da dziecka. Skoro tak nie uważasz to ja się dziwie Twojej córce. Bo Dać życie kolejn emu człowiekowi to njwi ekszy cud świata!!!!!!

Gość Karoollka
Tak jestem dojrzała bo jakbym nie była to bym pisala takie głupoty jak Ty!!

Gość Prostaczki
Tylko tak Was można określić. Nie wiem ile macie lat,ale intelektem to Wy daleko za nią jesteście.... Buahahahaha :-)

Gość zajmij się
a to ci dopiero...zacznij myśleć co dziś na obiad zrobisz...wtedy odnajdziesz sie w sytuacji. Wiesz wnioskując z Twoich wypowiedzi. Byłaś "dorosła" jak zaszłaś w ciążę...niestety dorosłość nie zawsze wiąże się z dojrzałością i na odwrót. Ale wracając do mojej dedukcji miałaś pewnie około 25- 30 lat jak zaszłaś w ciążę, Twoja córka ma 19 lat....myślę, że teraz dopadła Cię menopauza. Udaj się do lekarza, może Ci pomoże.

do tych co tak pojezdzaja i nie chca aby ich kasa szla na dziecko jakiejsc malolaty: za x lat to dziecko bedzie placilo podatki na WASZE emerytury, wiec lepiej ze wiecej dzieci sie rodzi, bo w przeciwnym wypadku nie bedziecie mialy z czego zyc na starosc:P

Gość Karoollka
Aha i pieniądze na pieluchy mam i nie myśle skąd je wziąść tylko kolejny raz powtarzam czy nale zy mi się coś i jakie mam prawa to mniej więcej się dowiedziałam na forum a następnym razem pójdę do prawnika bo on się z e mną kłucić nie będzie

kolejna idiotka ,ktora nie wie skad sie biora emerytury