Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość Siedemna-stka
po pierwsze super ze chce urodzic dziecko po drugie ten komentarz z uswiadamianiem o konsekwencjach i o seksie ponizej to widac ze osoba niedojzala ,jeszcze ostatnio sama bym tak mowila a bralam tabletki i jestem w ciazy i bardzo sie z tego ciesze jestem dumna ze urodze to dziecko ,w dzisiejszych czasach co do skzoly ze niepozwalaja ukonczyc to panstwo pomaga mlodym matkom maja lepiej moja kolezanka szybciej skzole skonczyla w pierwszej klasie w kwietniu bo miala rodzic na drugi rok jak jestes matka juz i karmisz to dostajesz zwolnienia na karmienie wiec to tez glupota,a dwa masz prawo sie domagac swoich praw ja np mam zla sytuacje w domu niczego mi niebrakuje rodzina ma pieniadze ale nieakceptuja mojego partnera i chodza na policje ,dlatego np ja chcialam sie dowiedziec czy niemusze na matke przepisywac dziecka gdyz boje sie o nie i jestem w tych sprawach prawnych ciemna ,a przeczytalam jeszcze ze mozna ubiegac sie o jakis dodatek czy cos,kiedys mowilam ze to wstyd chodzic do mopsu smialam sie ale mops po to jest zeby wspomagac ludzi ja napewno pojde bo to sa pieniadze ktore mi przysluguja ,moja rodzina placi podatki wnet ja zaczne ,oplacamy policje wszystkie sluzby ktore tez pobieraja sobie jakies dodatki bo im sie to nalezy ,i Mi tak samo !!!! I TO JEST MOJE PRAWO!!

Gość Siedemna-stka
Hmmm... ciekawe powiem wam tak wlasnie takie dziewczyny jak wy nie docenione ,mało atrakcyjne i zazdrosne wypowiadaja sie tak ,,nie trzeba bylo nog rozkladac'' ja chodze do szkoly z duza renoma jestem popularna dziewczyna i bardzo atrakcyjną i własnie takie zazdrosne jak wy stworzyly mi opinie ze sie puszczam itp a tak naprrawde to wy jestescie takie cicho dajki lubicie kiełbase taka prawda, ja mam swoj swiat i sama go kreuje i sama wiem co robie a takie wasze pierdolenie za przeproszeniem to jest wlasnie to ze nie jestescie ogarniete i tak naprawde malo jeszcze wiecie o zyciu nie mowie ze jestem alfa i omega:) ale wy to pustaki do kwadratu wypowiadajac sie tak na temat tej dziwczyny to raz a dwa ja kiedys mowilam ze bede miec zajebiste zycie studia dom praca potem dziecko i co ? ja wierze w to ze zycie jest poukladane i kazdy jest kowalem swojego losu co mam do konca zycia sie wstydzic ze jestem w ciazy?? czy mam przesto byc jakos obrazana przez to?? jestem prawie pelnoletnia osoba jak urodze bede miec 17,5 lat wiec uwazam ze to nie zaden wstyd a dwa nauczyciele w skzole powiedzieli ze podziwiaja mnie za to ze chce urodzic a nie usunelam, potem moge juz niemiec dzieci kto wie jak zycie sie potoczy moze akurat teraz mam urodzic ,wiem ze moja ciaza niczego niezmienia bo i chodze do szkoly ucze sie w dobrej szkole ,moj chlopak pracuje,za dwa lata wyjedziemy za granice i za cztery postawimy dom ,a chce zobaczyc was wtedy jak co 10 bedzie musiala chodzic i probowac metody invitro bo niebedzie mogla miec dzieci,nastepne moga byc chore innej moze niedaj boze urodzic sie jakies dziecko ze schorzeniem inna moze poronic ja sama modle sie zeby moje bylo zdrowe,wtedy powiedzie jakie glupie bylysmy jak pisalysmy to na portalu jakie szczescie ma ta dziewczyna ze jest w ciazy, ja nigdy w zyciu nie uzywala bym takich slow jak wy tutaj obrazala kogos wy nie wiecie to znaczy macierzynstwo ,moja mama zaszla w ciazy w wieku 40 lat urodzila 18.06.2010 a ja jej mowilam zeby usunela ze co ona robi jak mogla ze niewie co to zabezpieczenie?? ze w takim wieku to co to ma byc a dzis oddala bym zycie za to male malenstwo ktore mam w domu ktore kocham nad zycie jest moim ozkiem w glowie moja piekna siostra ,niewiecie co to jest miec w brzuszku takiego szkraba ktory tam rosnie jakie to jest piekne ... jak sie cieszyc tym ze cos sie dostanie dla takiego maluszka jakis ciuszek juz marzenia co bedzie jak sie urodzi jak bedziesz wychodzic z nim na spacery ,jak dziecko kopie w brzuszku jak jesz i wiesz ze jesz dla tego maluszka zeby byl zdrowy zeby mial same wspanialosc do jedzenia urozmaicasz swoje dania zeby mial silne kosci byl silny i zdrowy niewiecie jakie to piekne uczucie jaka burza hormonow ja tez niewiedzialam i tak mowilam a dzisiaj wiem i niezaluje niczego bo KOCHAM MOJE dziecko NAD ZYCIE i wiem ze bede dobra matka taka jaka byla dla mnie moja mama i chciala uchronic mnie przed zlem, a i chcialam sie odniesc jeszcze do jednego komentarza zeby popatrzec ze dziewczyna jest niedojzala bo jakich slow uzywa i jakie bledy robi ja tez bledy robie bo nie zwarzam na nie tylko na slowa i szybko pisze wiec to niema nic wspolnego a wszkole mam 4 z polskiego ,jak sms-y pisze tez bledy robie i na gg normalne.tyle pozdrawiam i troszeczke wiecej wyobrazni zycze